GÜLİZ AKAY, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

GÜLİZ AKAY, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla kentimizde ikamet eden şehit ve gazilerimizin ailelerini düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.
Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay tarafından Şehit ve Gazilerimizin aileleri için düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkan Yardımcımız Esengül Güven de katıldı. Şehit ve gazilerimizin ailelerinin her zaman yanlarında olduklarına vurgu yapan Güliz Akay, “Sizler sonsuz şükran ve minnet borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Böyle özel bir günde sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri kırmayarak programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyor ve sonsuz saygılarımı sunuyorum” dedi.
HEDİYE TAKDİM ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın desteğini her zaman yakından hissettiklerini dile getiren şehit aileleri ise, Güliz Akay’ misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Kahvaltı programı sonunda Güliz Akay şehit ve gazi ailelerine günün anısı dolayısıyla çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.