NİSAN 2023 YILI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

NİSAN 2023 YILI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Nisan 2023 Dönemi Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Nisan 2023 Dönemi Meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı, komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Değerlendirilmesi gereken gündem maddeleri ise görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına havale edildi. Başkan Albayrak, Nisan Ayı Meclis Toplantısında alınan kararların Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Toplantıda ayrıca encümen ve komisyon seçimleri gerçekleştirildi. Buna göre; Encümen seçimi sonrası Kazım Doğaç, Doğan Özman, Zekeriya Güven, Tamer Yargı ve Cengiz Memiş seçilirken, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Halil İbrahim Erkan, Eren Doğan, Yüksel Baydarlı, Yener Dursun, Cihan Kaygusuzoğlu, Gökay Keleşoğlu, Şenol Karaküçük, Metin Kanat, Adem İçli, Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Kazım Doğaç, Cengiz Çayır, Sabahattin Çalışkan, Hatice Altay, Zekeriya Güven, Hikmet Mutlu, Ramazan Kemal Kurt; Plan ve Bütçe Komisyonuna; Değer Kara, Hüseyin Vasfi Güner, Doğan Özman, Erhan Baştak, Mustafa Sabri Şahsi, Levent Köksalan, Şakir Sezgin, Halil İbrahim Cebeci ve Nizamettin Çoban Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna; Volkan Soğancılar, Erhan Baştak, Cengiz Çayır, Hatice Altay, Nafiz Selçuk Güvenilir, Serkan Bezgin ve Nuri Köşdere, Ulaşım Komisyonuna; Kazım Doğaç, Güner Çetin, Nedim Yılancı, Tamer Yargı, Sabahattin Çalışkan, Ali Rıza Eti ve Nizamettin Çoban, İçişleri Komisyonuna; Hüseyin Vasfi Güner, Sabahattin Çalışkan, Özcan Veysel Tunçcan, Volkan Soğancılar, Nafiz Selçuk Güvenilir, Sait Yazı ve Ruhi Özden, Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna; Zekeriya Güven, Ersin Kaçar, Erhan Baştak, İlhan İmrak, Levent Köksalan, Osman Turgutlugil ve Fedai Yüksel seçildi.
Meclis toplantısında konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak birlik, beraberlik adına en güzel duyguların paylaşıldığı Ramazan ayının önemine değinerek Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, bereket getirmesini diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.