İYİ Parti Aday Adaylarını tanıttı

İYİ Parti Aday Adaylarını tanıttı

İYİ Parti Milletvekili olmak için aday adayı olan üyelerini tanıttı.
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Milletvekilliği seçimi için aday adayı olan parti üyelerini Ramada Otelde düzenlediği törene tanıttı.
Tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, İYİ Partiyi zorluklar içinde kurduklarını söyledi.
İYİ Partiyi kurarken sıkıntı çıkarıldığını ve kurulmaması için engeller çıkarıldığını da ifade eden Metiner, şunları kaydetti;” Bizi korkutmaya çalıştılar. Her türlü kötülüğü yaptılar. Ramada otel bize çay bahçesi verilmemişken bize otelini açmıştı. Bugünde buraadayız. Bizi kimse, hiçbir şekilde korkutamaz. Bizler korksaydık İYİ Parti zaten kurulmazdı. Bunu herkes öyle bilsin, herkes öyle değerlendirsin. İstanbul’da il Başkanlığına yapılan saldırı. Bizi bir kez daha bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Demek ki iktidarın değişmesi şart. Biz Türkiye’de ve Tekirdağ’da adım adım iktidara yürüyoruz. “
“AK Parti Rakiplerini Yok Etti”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, AK Parti’nin kendisine rakip sayılabilecek partileri hukuk dışı yollarla yok ettiğini iddia etti.
AK Parti’nin İYİ Parti üzerinde de bir takım hukuk dışı uygulamalar yaptığını da ifade eden Akalın, sözleri şöyle sürdürdü;” Genel Başkanımız Meral Akşener bu hukuk dışı hareketleri kırarak İYİ Partiyi kurdu. AK Parti kendisine rakip olacak tüm partileri hukuk dışı uygulamalarla bertaraf etti” dedi.
“Akşener Kazanacak Düzeni İnşa Etti”
İYİ Parti’nin 6’lı masaya tekrar geri dönmesi hakkında da konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın; Türkiye’nin yeni Lideri Meral Akşener, Kazanacak düzeni inşa ederek masaya tekrar geri döndü. Masadan kalktığımda kazanamıyorduk. Ama masaya döndüğümüzde yeni düzenle birlikte şimdi artık Türkiye’nin 21. Yüz Yılını inşa edecek ve kazanacak bir siyasi süreci de başlattık. Allah nasip ederse 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve biz canı gönülden onun için çalışacağız. Bu Cumhurbaşkanlığının mimarı da Genel Başkanımız Meral Akşener olacak. Allah ondan şimdiden razı olsun. Siyasette her istediğinizi her zaman yapamazsınız. Bu orta yolu yakın zamanda açılacak. 2 Yıl içinde muhtemelen birkaç seçim göreceğiz. Türk Siyasetinin yeniden dönüştüğü bir döneme giriyoruz. Türk Siyasetinin yeniden dönüştüğü bu dönemde arzu ettiğin listelerde yer alır veya alamayabilirsiniz. Ama mücadeleye devam edin. Bu dava arkadaşlığı çok kutlu bir yol arkadaşlığı olacak. Yeni bir hukuk oluşacak. Yeni bir siyasi düzen inşa edeceğiz. Bu düzen içerisinde emek sahibi kişiler politik nimetlerinden faydalanacak” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Milletvekilliği için başvuran 31 adaydan 29’u kürsüye gelerek kendini tanıttı. Seçimleri halinde yapacakları hakkında kısa bilgiler verdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.