Vali Aziz Yıldırım Saray İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler, Gazi Aileleri ve Depremzedeler İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım Saray İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler, Gazi Aileleri ve Depremzedeler İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım, Saray ilçemizde Askeri Gazinoda şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve depremzedeler ile birlikte iftar yaptı.

İftar Programına Vali Yıldırım’ın yanı sıra Saray Kaymakamı Adem Ünal, Garnizon Komutanı P.Kur. Alb. Barış Terzibaş,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve ilçe protokolü katıldı.

Vali Yıldırım,  iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.

İftar programında konuşan Vali Yıldırım: “İftarlar Ramazan’ın güzelliklerinden bir tanesi. Ama bu seneki Ramazanımız biraz buruk. Hepinizin bildiği gibi 6 Şubat’ta büyük bir deprem oldu. Depremde kayıplarımız var. Hayatını kaybedenlerimiz var, yaralı vatandaşlarımız var. Allah hepsine şifalar versin. İşyerlerini kaybedenlerimiz var. Onlar inşallah geri gelir ona dair şüphemiz yok. Sayın Cumhurbaşkanımız temellerini attılar. Allah nasip ederse ki bize müsaade edin demişti. Bir yıl içerisinde teslim edilecek.

Daha güzel şeyler olacak, öyle ümit ediyorum. Hepimizin bu ümidi taşıması lazım. O 11 vilayetimiz ilçeleriyle, köyleriyle, beldeleriyle bizim şehirlerimiz. Yine oralarda hayat bulacak, can bulacağız inşallah. Üretim yapacağız hep birlikte tarlalarımız, bahçelerimiz yine yeşerecek yine ürün alacağız. Fabrikalarımız yine çalışacak. Öğrencilerimiz, evlatlarımız okullarına gidecekler, hastanelerimiz yine çalışacak. Daha iyi bir şehir olacak inşallah. Birazcık sabretmemiz gerekiyor.

Ramazanınız mübarek olsun. Allah tekrarına erdirsin inşallah.” dedi.

Vali Yıldırım’ın şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından iftar programı sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.