Yeniden Refah Partisi REFAH MUHTARLAR Çalıştayı

Yeniden Refah Partisi REFAH MUHTARLAR Çalıştayı

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Rıza Özen Yaptığı konuşmada; Birbirinden değerli muhtarlarımız, Yeniden Refah Partimiz Genel Başkan Baş Danışmanı Sayın Mehmet ARAŞ, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Marmara Bölge Sorumlumuz Erhan ERDOĞAN, yine MKYK üyemiz ve Tekirdağ İl Sorumlumuz Emin AKGÜÇ, Saygıdeğer Katılımcılar, kıymetli basın mensuplan ve Değerli Hemşehrilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Bugün burada, Süleymanpaşa İlçe Teşkilatımızın düzenlediği “Mahallemizin Sorunlan Çalıştayı” programının bir parçası olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz.

İlk olarak, bu değerli çahştaym düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Sîzlerle birlikte, Tekirdağ ilimizin ve ilçelerimizin karşılaştığı sorunlan masaya yatırarak, çözüm üretme noktasında bir araya geldik. Bu tür platformlar, toplumun dinamiklerini anlama ve sorunlann çözümü için güç birliği oluşturma açısından son derece kıymetlidir.

 

Biz Yeniden Refah Partisi olarak, toplumumuzun her bir ferdiyle bir araya gelerek, onlanın sesini dinlemeye ve sorunlarına çözüm üretmeye önem veriyoruz. Bugün burada toplandık çünkü biliyoruz ki, Tekirdağ ilimizin ve ilçelerimizin doğal avantajları olduğu kadar karşılaştığı zorluklar ve ihtiyaçlar da var. Ancak, bu zorlukların  üstesinden birlikte gelebiliriz.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak, Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha kalkınmış bir yer haline getirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Mahalle muhtarlarımızın fikirleri, bu yolda bize güç katacak ve daha etkili adımlar atmamıza yardıma olacaktır.

Milli Görüşün sancağını tekrardan bu aziz topraklarda dalgalandırmak için çıktığımız bu kutlu yolda adil nizam tam anlamıyla gerçekleşene ” kadar bizlere dinlenmek yok. Hep birlikte, Tekirdağ’ımızı daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edelim. Kalın Sağlıcakla.dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.