Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Kapaklı İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Kapaklı İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Kapaklı ilçemizde Atatürk Kültür Merkezi’nde şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile birlikte iftar yaptı.

İftar Programına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Akyıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Erenler Cemevi Başkanı Kemal Öztürk katıldı.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.

İftar Programında bir konuşma yapan Vali Yıldırım: “Mübarek Ramazan geldi. 2023’ün Ramazan’ını idrak etmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki bu ramazan biraz burukuz. 11 vilayetimizde çok büyük bir deprem meydana geldi. Her ne kadar o bölgenin dışında olsak da, gönlümüz onlarla beraber. Her gün onlara nasıl yardımcı olabiliriz, onların hayatlarını buradan yapacak olduğumuz yardımlarla nasıl biraz daha rahatlatabiliriz, acılarını azaltabliriz, ihtiyaçlarını azaltabiliriz. Bunun kaygısı ve çalışması içerisindeyiz. Değerli Tekirdağlıların Kapaklılıların, Çerkezköylülerin, Trakyalıların, Edirnelilerin, Kırklarelililerin bil cümle bütün vatandaşlarımızın hizmetleriyle olabilecek bir şeydir. Bugüne kadar gördük ki bu yardımları esirgemediniz. Allah razı olsun hepinizden. En güzel şekilde yardımlar yaptınız. İnanıyorum ki bütün yardımlar Huzur-u İlahide karşılıksız kalmayacak.

Mübarek Ramazan, bizlerin hem inancında hem kültüründe çok önem taşıyor. Bunu sevinçle karşılıyoruz. Akşamları da böyle birtakım yerlerde birlikte oluyoruz. İşin aslına bakarsanız bunlar gönül sofrası. Bu iftarımızı hazırlayan Kapaklı Kaymakamımıza, Kapaklı Belediye Başkanımıza ve siz değerli misafirlerimize şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından iftar programı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.