Vali Aziz Yıldırım S.S Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifinde Toplanan Bağışların Dekontunu Teslim Aldı

Vali Aziz Yıldırım S.S Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifinde Toplanan Bağışların Dekontunu Teslim Aldı

Depremlerde etkilenen bölgelerdeki afetzede vatandaşlarımıza destek olmak için Süleymanpaşa ilçemizde balıkçılarının tutmuş oldukları balıkların satılması ve elde edilen gelirin de depremzedelere bağışlanması amacıyla 28.02.2023 tarihinde S.S Süleymenpaşa Su Ürünleri Kooperatifi tarafından mezat düzenlenmişti.

Tekirdağlı balıkçıların tutmuş oldukları balıklar düzenlenen mezat ile satılmış ve satılan balıkların ücretleri bağış olarak toplanmıştı.

Yapılan bağışların dekontunu Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, Vali Aziz Yıldırım’a teslim etti.

Dekontu teslim almasının ardından bir konuşma yapan Vali Yıldırım; “Toplanan bağış 50 bin TL değerindedir ve AFAD hesaplarına yatırılacaktır. Böyle bir faaliyette bulundukları için Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu’na ve balıkçılarımıza teşekkür ediyorum.

Tekirdağlı vatandaşlarımız, tek yürek oldular ve deprem bölgesine hakikaten çok büyük yardımlarda bulundular. Bu vesile ile her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Balıkçı kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Emeklerini depremzede vatandaşlarımıza bağışladılar. Hep birlikte depremin acılarını dindirmeye, vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam edeceğiz.” dedi.

blank

blank