YÜCE KAHVALTIDA ÜYELERLE BULUŞUYOR

YÜCE KAHVALTIDA ÜYELERLE BULUŞUYOR

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Sabri Yüce düzenlediği kahvaltıda parti üyeleri ile bir arada olacak. Yüce, “Birlikte yönetime şimdiden başlıyoruz” mesajını da verdi.

CHP’den Süleymanpaşa’ya Belediye Başkanlığı için en çok dikkat çeken ve takdir gören isimlerden birisi olan Mehmet Sabri Yüce 2 Aralık Cumartesi günü parti üyelerine vereceği kahvaltı ile yönetim şeklindeki samimiyetini de ortaya koymuş oldu.

Aday adayı olduğu ilk günden itibaren ‘birlikte yönetim’ vurgusu yapan Yüce bu kahvaltıda da üyelerin fikirlerini alacak. Kendi projelerini de anlatacak olan Süleymanpaşa Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Sabri Yüce üyelerden alacağı fikirler ile ortaya koyduğu projelerin daha da olgunlaşacağını düşündüğünü ifade etti.

Mehmet Sabri Yüce, “Aday adayı olduğum ilk günden itibaren ziyaret ettiğin yer yerde projeleri ve kent yönetimini konuşuyoruz. Bu süreçte birçok üyemize temas etmiş oldu. Kentte yaşayan tüm dinamiklerin görüşlerini alıyoruz. Ekibimle birlikte oluşturduğum projelerin yanı sıra gelen önerileri de dikkate alarak projelerimizi olgunlaştırıyoruz. Cumartesi günü üyelerimiz ile birlikte buluşacağız. Daha yakından sohbet etme ve fikirlerini alma imkanım olacak. Atacağımız her adım bu kentin bir adım daha gelişebilmesi için olacak. Bu nedenle herkesin fikirlerine büyük önem veriyorum” dedi.

Cumartesi günü DES Otel’de CHP Süleymanpaşa ilçe üyelerine verilecek kahvaltı saat 10:00’da başlayacak. Kahvaltıya Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren tüm basın mensupları da davetli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.