MOBİL İKRAM ÇEŞMESİ AKMAYA BAŞLADI

MOBİL İKRAM ÇEŞMESİ AKMAYA BAŞLADI

 

Çerkezköy Belediyesi Mobil İkram Çeşmesi Kızılpınar Atatürk Mahallesi Kahveler Durağı’nda çorba ikram etmeye başladı.

Mobil İkram Çeşmemizin bugün itibariyle Kızılpınar Atatürk Mahallesi Kahveler Durağı’nda işe giden, işten gelen vatandaşlarımız ile okula giden öğrenciler için sabah 06.00-09.00 saatleri arasında çorba ikramında bulunmaya başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay,  “Mobil İkram Çeşmemizden hafta içi her gün saat 06.00-09.00 saatleri arasında sıcak çorba ikramında bulunulacak. Bugün itibariyle Kızılpınar Kahveler Durağı’nda vatandaşlarımıza sıcak çorba dağıtımına başlayan Mobil İkram Çeşmemiz ihtiyaç ve talebe göre kentimizin diğer mahallelerinde de çorba ikramında bulunacak” dedi.

1500 KİŞİLİK ÇORBA İKRAMINDA BULUNULACAK

Çerkezköy Belediyesi Mobil İkram Çeşmesinin günlük 1500 bardak çorba kapasiteli olduğunu kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Mobil İkram Çeşmesi’nden her gün farklı çorba çeşitlerinin akacağını belirterek, “Her gün çorbanın bitmesi ile birlikte Mobil İkram Çeşmemizin temizliği yapılacak. Ekiplerimiz, ikram çeşmemizin hijyeni için gerekli özeni gösterecektir” ifadelerini kullandı.

AFİYET OLSUN

2015 yılından bu yana Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro önünde hizmet veren İkram Çeşmemizden de hafta içi her gün sıcak çorba ikramının devam ettiğini ifade eden Başkanımız Vahap Akay, “Vatandaşlarımız Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizdeki ikram çeşmemizden ve Mobil İkram Çeşmemizden her gün sıcacık çorbalarını afiyetle içebilirler. Çorba ikramlarımız hafta içi her gün sabah 06.00’da başlıyor olup, içerisindeki çorbalar bitene kadar devam edecektir” açıklamasında bulundu.