‘4. Chocolate Cup’ Çikolata Yarışmasında ‘Yılın En İyi Üniversitesi Ödülü’nü Şarköy Meslek Yüksekokulu Öğrencileri NKÜ Kazandırdı

‘4. Chocolate Cup’ Çikolata Yarışmasında ‘Yılın En İyi Üniversitesi Ödülü’nü Şarköy Meslek Yüksekokulu Öğrencileri NKÜ Kazandırdı

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri Gastronomi sektörünü bir araya getiren “4.ChocolateCup”ta Üniversitemizi başarıyla temsil ederekbronz ve gümüş madalya ile birlikte‘Yılın En İyi Üniversitesi Ödülü’ndealtın madalya ve klasmanında 3.’lük kupasını Üniversitemize ve NKÜ Şarköy Meslek Yüksekokuluna kazandırdı.

24-25 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Metropol AVM’de Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenen ‘4. Chocolate Cup 2022’yarışmasında ulusal ve uluslararası şefler, aşçılar, tedarikçiler, gastronomi öğrencileri, akademisyenler, gurmeler, meslek yazarları, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerinin katılım sağladığıyarışmaya Üniversitemizi temsilen Şarköy Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Ali Servet YILMAZ, Betül CENGİZ, Muhammed DURU ve Sezer KOÇ katıldı.

Sektörün değerli paydaşlarını bir araya getiren yarışmada Çikolatalı Moose kategorisinde yarışan Sezer KOÇ “Bronz Madalya”, Display Butik Pasta kategorisinde yarışan Ali Servet YILMAZ “Gümüş Madalya”, Yılın En İyi Üniversitesi Canlı Ekip kategorisinde yarışan öğrenciler Ali Servet YILMAZ, Betül CENGİZ, Muhammed DURU “Altın Madalya” alarak, klasmanında 3.’lük kupasını Üniversitemize ve Şarköy Meslek Yüksekokuluna kazandırdı.

Yarışma koçu Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL’ı, yarışma alanındaki desteklerinden dolayı Öğr. Gör. Sinem AKMAN’ı ve öğrencilerimiz Ali Servet YILMAZ, Betül CENGİZ, Muhammed DURU ve Sezer KOÇ’u başarılarından dolayı tebrik ederiz.