BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM ONARIM VE YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM ONARIM VE YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında başlattığı atılımı 11 ilçede büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda Naip Mahallesi – Yazır Mahallesi – Malkara Karayolu güzergahında yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Naip Mahallesi – Yazır Mahallesi – Malkara Karayolu güzergahında 750 ton asfalt ile yol bakım onarım çalışması tamamladı. 7,7 KM uzunluğa, 7 metre genişliğe sahip yolda ağır tonajlı araçların faaliyetinden dolayı çok sayıda lastik izi oturmalar, timsah sırtı çatlaklar ve çukurlar görüldüğünden, birçok noktada yol bakım çalışması, asfalt yama ve asfalt serme, sıkıştırma çalışması yapılmıştır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yol ağını güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha konforu bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarımıza mesafi mefhumu gözetmeden devam ediyoruz. Naip Mahallesi – Yazır Mahallesi – Malkara Karayolu güzergahında yol bakım ve onarım çalışmasını tamamladığımız yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.