İskeçe Türk Birliği’nden NKÜ Ziyaret

İskeçe Türk Birliği’nden NKÜ Ziyaret

 

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilciliği’nin organizasyonu ile Tekirdağ’da bulunan İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu As Başkanı Sevil ŞERİFOĞLUve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’enezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretteKadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN,Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü USLU ve KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüzün Eşi Selda ŞAHİN ve NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oya ONAT KOCABIYIK da yer aldı.

Ziyaret kapsamında, KADEM Tekirdağ Temsilciliği’nin koordinasyonunda yürütülen ve NKÜ’nün de paydaş olduğu “Tekirdağ Hatırası Projesi” hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Üniversite olarak Tekirdağ’a değer katacak projelere destek vereceklerini belirterek “Kalbimiz her zaman Batı-Trakya, Balkanlar ve Rumeli’deki kardeşlerimizle beraber atmaktadır” dedi.