TEKİRDAĞ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ MUHTEŞEMDİ

TEKİRDAĞ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ MUHTEŞEMDİ

TEKİRDAĞ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ FESTİVAL HAVASINDA GEÇTİ

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından YeniÇiftlik de düzenlenen yaz şenlikleri konserlerinde onbinler birlikte eğlendiler.

Yaz Aylarında Marmaraereğlisi halkını ücretsiz kültür – sanat etkinlikleri ile buluşturan Marmaraereğlisi Belediyesi’nin ‘’Yaz Şenlikleri’’ devam ediyor.

Yaz mevsimi ve havaların ısınmasının ardından Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü çalışmalarını son sürat devam ediyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri, farklı müzik türlerinden birçok ünlü ve yetenekli sanatçıyı ağırlamayadevam ediyor. Popüler müzik grubu Rubato ile konser serisinin ilkini başlatan Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe halkına hem kültürel hem de eğlenceli bir deneyim yaşatıyor.

Vatandaşların sevdiği sanatçıları ücretsiz olarak dinleyerek gönlünce eğlendiği Yaz Şenlikleri, 21 Temmuz 2023 tarihinde Yeniçiftlikte başladı. Marmaraereğlililerin yaz akşamlarını renklendirecek konser serisinin ilki Yeniçiftlik Mahallesi Meydanı’nda gerçekleşti. Rubato, Seher Çelik ve Gökhan Denk’in sahne alacağı Yaz Şenlikleri’nin sunuculuğunu Şeyda Aydın üstlendi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Yaz Konserlerine tüm Marmaraereğlisi halkının gönüllerince eğleneceğini ve yaz aylarında daha bir çok sürpriz ve etkinliklerinin olacağını belirtti. Her Şey Maymaraereğlisi için.dedi.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.