ÖNDER ÇİFTÇİ BİTKİ KORUMA VE TOHUM TEKNİK UYGULAMA GÜNLERİ 2023

ÖNDER ÇİFTÇİ BİTKİ KORUMA VE TOHUM TEKNİK UYGULAMA GÜNLERİ 2023

Önder Çiftçi olarak tarımda yenilikleri üreticilerimize sunmaya devam ediyoruz. 2019 yılında başladığımız bitki koruma ve tohum teknik günleri konseptimizi tekrar gerçekleştirmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 10-11 Mayıs tarihleri boyunca sürecek olan etkinliğimiz Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Yağcı mahallesinde gerçekleştirilecek. Yurtdışından 2, Türkiye’den 21 olmak üzere toplam 23 firma katılım sağladı.

Bu yılki etkinliğe, tarım girdilerindeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yerinde incelemek isteyen çiftçilerimize yönelik hazırladığımız tarla günlerinde, ilaç ve gübre firmalarının ürünlerini görsel olarak karşılaştırma imkânı sunacağız. Tek bir çeşit buğday üzerinde yapılan uygulamalarla, bu firmaların ürünlerini karşılaştırabileceksiniz. Ayrıca, tohum firmaları da kendi tohum ve çeşitlerini sergilendir.

Tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek ve sektördeki diğer profesyonellerle bir araya gelmek isteyen tüm çiftçiler bitki koruma ve tohum teknik günlerine katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.