HALK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ YENİ YILI KUTLADILAR

HALK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ YENİ YILI KUTLADILAR

Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik 8 farklı branşta kursların verildiği Çerkezköy Halk Akademisi’nde öğrenciler düzenlenen yılbaşı eğlencesinde gönüllerince eğlendiler.
Çerkezköy Halk Akademisi öğrencilerimizin, 2022 yılının yorgunluğunu ve stresini atmaları, yepyeni umutlarla 2023 yılına merhaba demelerini sağlamak amacı ile eğlence programı düzenlendi.
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÜRKMEZ DE ÖĞRENCİLERİN EĞLENCESİNE ORTAK OLDU
Çerkezköy Halk Akademisi öğrencilerinin eğitimlerine devam ettiği Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen yılbaşı eğlencesine Belediye Başkan Vekilimiz Serdar Ürkmez de katılarak, öğrencilerin söylediği şarkılara eşlik etti ve ritim tuttu.
YENİ YIL MESAJI
Öğrencilerin ve eğitmenlerin yaklaşan yeni yılını kutlayan Belediye Başkan Vekilimiz Serdar Ürkmez, “2023 yılının tüm insanlığa önce sağlık ve huzur, sonra barış, mutluluk ve adalet getirmesini temenni ediyorum. İnşallah sizler de 2023 yılında gireceğiniz Liselere Geçiş Sınavı’nda başarılı olur ve istediğiniz okulları kazanırsınız. Hepinize başarılar ve iyi eğlenceler diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Program, Halk Akademisi öğrencilerimize sucuk ekmek ve ayran ikramında bulunulması ile başladı. Yanan ateş etrafında yemeklerini yiyen öğrencilerimiz, daha sonra Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde bulunan çam ağaçlarını, kendi hazırladıkları yılbaşı süsleri ile donattılar.
Halk Akademisi eğitmenlerinin canlı müzik performansları ile devam eden yeni yıla merhaba etkinliğinde öğrenciler tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Daha sonra öğrencilerin söyledikleri karaoke şarkılarla eğlence dolu anlar yaşanan program, müzik eşliğinde danslar edilmesi ile sona erdi. Çerkezköy Halk Akademisi öğrencileri ve eğitmenleri yeni yıla coşkulu bir şekilde merhaba derken, kendilerine böyle bir imkanı sunan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.