Başkan Yüksel Altınova Kapalı Pazaryeri projesini yerinde inceledi

Başkan Yüksel Altınova Kapalı Pazaryeri projesini yerinde inceledi
blank

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Altınova Mahallesi’nde yapımı süren Kapalı Pazaryeri projesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Süleymanpaşalıların Pazar alışverişlerini yazından sıcak ve tozdan, kışın soğuk ve yağıştan etkilenmeden yapabilmeleri, pazarcı esnafının düzenli ve temiz şartlarda ticaretlerini gerçekleştirebilmeleri amacıyla inşa edilmekte olan çok sayıda tesisten biri olan Altınova Mahallesi Kapalı Pazaryeri, hızla yükselmeye devam ediyor.

PROJEDE NELER VAR?

Altınova Mahallesi İsmail Hakkı Güngör ve Gardiyan Sokaklar arasında yer alan ve 2596 metrekare alanda inşa edilen Kapalı Pazaryeri içerisinde yaklaşık 89 adet tezgâh, çay bahçesi, çocuk parkı, mescit, tuvaletler ve Zabıta noktası yer alacak.

ZEMİN TAMAMLANDI

Pazar kurulmayan günlerde çok amaçlı olarak kullanılabilecek tesisin zemini tamamlandı ve çatıyı taşıyacak çelik kolonlar yerleştirildi. Altınova Mahallesi Kapalı Pazaryeri projesinde devam eden çalışmalara yerinde nezaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, görevli personelden bilgi aldı, gerekli talimatları vererek çalışanlara kolaylıklar diledi.

YÜKSEL: “ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, Altınova Mahallemizde inşasına başladığımız çok amaçlı kullanılabilecek Kapalı Pazar Yeri projemizde kurulum ve montaj çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımıza modern, konforlu ve hijyenik şartlarda alışveriş imkanı sağlayacağımız projemizi hızla tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun,” diye konuştu.