AK Parti Vefa İftarı Düzenledi

AK Parti Vefa İftarı Düzenledi

AK Parti 81 ilde eş zamanı Vefa iftar yemeği düzenledi.
Tekirdağ Karadeniz İlleri Yardımlaşma Derneğinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Milletvekili Adayları ve parti Üyeleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Şubat ayında meydana gelen depremleri anımsatarak, Ramazan ayımıza buruk yaşadıklarını söyledi.
Yaşanan depremlerde 50 Bin’in üzerinde Vatandaşımızın hayatını kaybettiğini hatırlatan Gümüş, şunları kaydetti;” Ramazan ayımıza buruk başladık. Ramazan Bayramına da hüzünle gireceğiz. Şubat Ayında asrın felaketi olarak adlandığımız 2 büyük deprem yaşadık. Peşinden de sel felaketleri geldi. Doğal Afetlerde 50 binin akın Vatandaşımızı kaybettik. 15 Milyon Vatandaşımız da hem işi, hem de evi hem de sosyal alanıyla bu felaketten olumsuz etkilendi. “
Erdoğan Büyük Hizmetlere İmza Attı”
Son dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük hizmetlere imza attığını da ifa eden Gümüş, sözlerini şöyle sürdürdü;” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olacak 8 adayımızla seçim sürecine başladık. Adaylarımız seçime sayılı günler kala sahalardalar. 14 Mayıs itibariyle seçimde 2 oy kullanacağız. Bir tanesi Cumhurbaşkanı seçimidir. Diğeri de Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarını seçeceğimiz Milletvekili seçimidir.
AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Son dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok büyük hizmetlere imza attı” diyerek Erdoğan,ın icraatları hakkında bilgiler verdi.
İl Başkanı Gümüş, ayrıca 8 Mayıs tarihinde Tekirdağ’a gelerek müjdeli haberler vereceğini belirtti.

“Çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel 8 yıl Milletvekilliği yaptıktan sonra tekrar aday olarak gösterilmemişti.
Milletvekilliği sürecinde Kendisine destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve seçmenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yel, sözlerini şöyle sürdürdü;” 8 Yıl boyunca Milletimize hizmet etmeyi Yüce rabbim bize nasip etti. Bundan dolayı Yüce Rabbime şükrediyorum ve sizi şükranlarımı sunuyorum. Bize bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“Depremin yaralarını sarıyoruz”
Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinin yaralarını sarmak için mücadele ettiklerini de ifade eden Yel; “Bu Ramazan buruk geçti. 50 Binin üzerindeki Vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binlerce yaralımızın olduğu bir deprem felaketi yaşadık. Bu felaketten sonra da Milletimiz, Devletimiz, birlik ve beraberliğini gösterdi. Depremden zarar gören tüm Kardeşlerimizin yanında olarak, bir an önce onların kalıcı konutlara kavuşabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Eğer bu deprem 20 yıl önce, AK Parti öncesi bir iktidarın öncesine denk gelseydi var halimize. Çünkü 110 bin Km’2 nin üzerinde büyüklüğünde 2,5 Hollanda büyüklüğünde bölge de 15 Milyon insanı etkileyen, asrın felaketi olarak adlandırılan 100 ler ce yıldır görülmeyen depremden sonra Milletimizin birlik ve beraberliği ve Devletimizin güçlü eli o bölgeye dokunmasıyla beraber en geç 1 yıl içerisinde kalıcı konutlarda tamamlanarak depremzedelere vermek için mücadelemize devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
İftar programı Milletvekili adaylarının toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.