Asyaport’tan Ziyaret

Asyaport’tan Ziyaret

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SOYUER,Asyaport Teknik Müdürü Hızır Gökçe GÜLELÇİ, DAP Dinçer DOĞANve Asyaport Personel Müdürü Murat ŞAHİN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında ziyarette bulundu.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Ahmet SOYUER, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesine yaptığı katkıları takip ve takdir ettiklerini vurguladı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, “Hem bölge halkının, hem de Tekirdağlı hemşerilerimizin gurur duyduğu bir kurum ve fayda üreten bir Üniversite olarak anılmak için çalışıyoruz” diye konuştu ve şehrimizin dünyaya açılan kapısı olarak Asyaport’un ihracattaki başarısını takdir ettiklerini belirtti.
blank
Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Ahmet SOYUER’eÜniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti. Ardından Rektörlük Makamında sergilenen Namık Kemal’in “Celaleddin Harzemşah” adlı el yazması eseri hakkında bilgiler verdi.TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından 16 Şubat 2013 tarihinde Üniversitemize armağan edilen eser, Celaleddin Harzemşah’ınMoğol istilası sırasında verdiği uzun mücadeleyi anlatıyor. 15 perdelik eser, aynı zamanda Namık Kemal’in yazdığı ilk tiyatro oyunu oluyor.
blank