SÜLEYMANPAŞA BASIN MENSUPLARI DERNEĞİ’NDEN TREDAŞ’A ZİYARET

SÜLEYMANPAŞA BASIN MENSUPLARI DERNEĞİ’NDEN TREDAŞ’A ZİYARET

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın, TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili’yeziyaret gerçekleştirdi.
Yalçın, beraberinde Dernek Yönetim Kurulu üyesi Mesut Karadumanile birlikte TREDAŞ Genel Müdürlüğü’ne gelerek,TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili ve Kurumsal İletişim Müdürü Ergin Akgün ile bir araya geldi.
Ziyarette 2024 yılında tekrarlanacak olan Tekirdağ Basın Ödülleri gecesi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Aynı zamanda TREDAŞ Kurumsal İletişim Birimi tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ve TREDAŞ’ın elektrik dağıtımında teknolojiyi etkin kullanma alanları yaratarak uygulamaya koyduğu yapay zeka sistemleri gibi birçok faaliyet ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.
Genel Müdür Bilgili, özellikle müşteri memnuniyeti odaklı gerçekleştirilen projelerin yanı sıra iç ve dış dinamikleri ile etkili iletişim kurabilmeye özen gösterdiklerini belirterek,elektrik dağıtım hizmetine olumlu katkı sağlayan adımlar atmaya devam edeceklerini iletti.
TREDAŞ, geçtiğimizyıl Tekirdağ Basın Ödülleri Töreni’nde yerel ve ulusal basın mensuplarıyla yıl içinde sağlanan etkili iletişim çalışmalarından dolayı Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından plakete layık görülmüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.