“Edirne 1923” Takımı arasında oynanacak olan FİNAL müsabakası ile sona erecek

“Edirne 1923” Takımı arasında oynanacak olan FİNAL müsabakası ile sona erecek

Trakya Veteranlar ve Masterlar Federasyonu(40 Yaş Üzeri Oyunculardan Oluşan) 2023-2024 Futbol Sezonu yarın akşam 12 Mayıs Pazar günü, 19.00 da Ergene Ulaş Stadyumunda Tekirdağ İlimizin Veteran Takımı ‘Tekirdağ Dostspor” ile Edirne İli Veteran Takımı olan “Edirne 1923” Takımı arasında oynanacak olan FİNAL müsabakası ile sona erecektir.

Bizim bu yaşta nizami ölçülerdeki büyük sahalarda, Federasyondan görevli hakemlerimizin nezaretinde mücadelemizi sürdürmemizin, futbola devam etmemizin nedeni ve tabiki en önemli MİSYONUMUZ;

Geçmiş yıllarda profesyonel ya da amatör olarak futbol oynamış, futbola gönül vermiş, eskiden aynı takımda/ya da saha içerisinde rakip olarak oynamış ya da oynama ihtimali olan veteran sporcuların(40 Yaş Üzeri) bir araya gelerek  yeşil sahalardaki mücadelelerini belli bir yaş üzerinde de sürdürebilmesidir.

Bu misyonumuzla birlikte;

Sağlıklı neslin spor yapan sağlıklı gençler ile oluşacağının  bilgisi ve duyarlılığı içerisinde, sporun belli bir yaştan sonra da yapılabileceğini gençlerimize göstermek ve kendilerine olumlu birer örnek olabilmek en önemli amaçlarımızdan birisidir.

Bu önemli Misyonumuzla birlikte VİZYONUMUZ;

Trakya Veteran Ligimiz bünyesindeki takımlarımız ve sporcularımız ile birlikte, sevgi-saygı ve iyi niyet çerçevesinde Trakya Veteran Ligimizi hem yerel, hem de ulusal alanda üst sıralara taşımak ve bu vesileyle de spora/futbola gönül vermiş sporcularımızın sağlıklarına fiziken, ruhen ve psikolojik yönden katkı sağlamaktır.

Trakya Veteranlar ve Masterlar Federasyonumuz bu sene Tekirdağ, Edirne, Kırklareli illeri takımlarından oluşmuş ve 3 grupta oynanmıştır.

Gruplarında puan olarak en üstte olan 16 takım eleme usulü play-off müsabakası oynamaya hak kazanmıştır. Sırasıyla ilk 16, çeyrek final ve yarı final müsabakaları oynanmış, oynanan müsabakalar neticesinde Tekirdağ Dostspor ve Edirne 1923 Veteran Takımı 2023 2024 Futbol Sezonu FİNALİNİ 12 Mayıs Pazar günü yani yarın akşam saat 19:00’da Ergene Ulaş Stadyumu’nda oynayacaklardır.

Yukarıdaki çok önemli misyon ve vizyonlarımız doğrultusunda siz Kıymetli Basın Mensuplarımızın da yarın akşamki müsabakada sahada, tribünde bizlerle birlikte yer almanız gücümüze güç katacaktır.

Siz Kıymetli Basın Mensuplarımızı yarın akşamki müsabakamıza bekliyoruz.

Toplumsal faydası yüksek olan bu önemli FİNAL Müsabakasının yeri ve zamanının siz kıymetli Basım Mensuplarımız tarafından paylaşılması, halkımıza, sporseverlere duyurulması halkımızın bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması açısından önem arz etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.