Çocuk Şenliği on binlerce çocuğu ağırladı

Çocuk Şenliği on binlerce çocuğu ağırladı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta ve dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Süleymanpaşa’da da coşkulu etkinliklerle kutlanırken; Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Süleymanpaşa Çocuk Şenliği ile bayram sevinci katlanarak arttı.

BAŞKAN NALLAR KOLTUĞU EVA AKGÜN’E DEVRETTİ

Tarihi Tekirdağ Valiliği binası önünde düzenlenen Çelenk Töreni ile başlayan resmi bayram kutlamaları, gün boyu sürdü. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü bünyesinde oluşturulan Süleymanpaşa Çocuk Meclisi Başkanı Eva Akgün’e makamını bir günlüğüne törenle devrederek Akgün’ün ilk talimatlarını aldı.

ALTI ÜLKEDEN SEKİZ MİSAFİR EKİP ŞENLİĞE KATILDI

Altı ülkeden sekiz farklı misafir ekibin de dâhil olduğu kutlamalar öncesi misafir ekipleri makamında ağırlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Makedonya, Kosova ve Karadağ ile Bursa ilimizden gelen çocuklara teşekkür etti ve gösterilerinde başarılar diledi. Başkan Nallar, daha sonra Sahil Amfi Tiyatro’da Tekirdağ Valiliğinin düzenlediği kutlama törenine iştirak etti.

ŞENLİK ALANI ÇOCUKLARLA DOLUP TAŞTI

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve Sahil Dolgu Alanda saat 12.00’da başlayan Süleymanpaşa Çocuk Şenliği ise oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Akşam saatlerine kadar on binlerce çocuğun ziyaret ettiği ve 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadığı Süleymanpaşa Çocuk Şenliği, eğitici ve eğlenceli çok sayıda etkinliğin yanı sıra çok sayıda atölye ve farklı oyunlarla çocuklara keyifli bir gün yaşattı. Ayrıca ana sahnede misafir halk dansları toplulukları ile Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı öğrencilerinin gösterileri şenliğe renk kattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.