CANDAN YÜCEER MAZBATASINI ALDI

CANDAN YÜCEER MAZBATASINI ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, mazbatasını alarak göreve başladı. Tekirdağ Adliyesi’nde il seçim kurulundan mazbatasını alan Candan Yüceer, destekleri için herkese teşekkür etti.

Seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra konuşan Candan Yüceer; “Sandıktan güçlü bir şekilde çıktık. Ama bu mutluluğun sorumluluğunun farkındayız. Bu mazbata Tekirdağ’ımızın mazbatası, hepimizin mazbatası. Bu başarı hepimizin başarısı. Dolayısıyla bu başarının anlamının farkındayız. Bu sorumluluğun altından hemşehrilerimizin desteği ve sevgisi ile çok çalışarak altından kalkacağız inşallah. Tekirdağ’ımıza, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

MAZBATA TÖRENİ SONRASI ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU
Daha sonra Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreni sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni yapıldı.
Mazbata ve devir teslim törenine; CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, CHP İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, İlçe Başkanı Ali Engin, il ve ilçe yönetimi ve partililer katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.