Halkbank Trakya Bölge Koordinatörlüğü tarafından 19 Mart Salı akşamı Kırklareli’nde bir restaurantta yoğun katılımlı iftar programı düzenlendi.

Halkbank Trakya Bölge Koordinatörlüğü tarafından 19 Mart Salı akşamı Kırklareli’nde bir restaurantta yoğun katılımlı iftar programı düzenlendi.

İş Dünyası Halkbank Trakya Bölge Koordinatörlüğü’nün Kırklareli’nde düzenlediği iftar programında bir araya geldi. 19 Mart Salı akşamı bir restaurantta düzenlenen programa; Halkbank Trakya Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir, Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Kadir Bozkurt, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, İl Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah Mangır, Babaeski, Pınarhisar, Vize,Lüleburgaz şubelerinden banka yöneticileri, personeller ve misafirler katılım sağladı.

“İftar Programlarımız Gelenekselleşecek”

İftar saatinin gelmesi ile birlikte programda okunan ezanla oruçlar açıldı, dualar edildi.

Programda bir konuşma yapan Halkbank Trakya Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir, iftar programlarının gelenekselleşeceğini söyledi. Halkbank ailesini birlik ve beraberlik içerisinde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölge Koordinatörü Kefkir, “Hepiniz gelenekselleştirmek üzere yola çıktığımız Halkbank‘ın 2024 iftarına hoş geldiniz. Bundan sonraki yıllarda inşallah hep beraber bu şekilde toplanacağız. Bu kadar güzel ve kalabalık bir aileyi burada görmekten onur ve şeref duyuyorum. Hepinize tekrar tekrar hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. “ ifadelerini kullandı.

Oldukça güzel bir ortamda yapılan iftarın ardından Kırklareli İl Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah Mangır iftar ve yemek duasını yaptı.

Program günün anısına çekilen fotoğraflarla noktalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.