14 MART TIP BAYRAMI TEKİRDAĞ KUTLAMALARI

14 MART TIP BAYRAMI TEKİRDAĞ KUTLAMALARI

14 MART TIP BAYRAMI TEKİRDAĞ KUTLAMALARI

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tekirdağ Tabip Odası tarafından Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk konuldu.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Şenol Özcan’ın yanısıra Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer,CHP İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP İlçe Başkanı Ali Engin,Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzad Filiz,  CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, İyi Parti Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Av. Barış Bilge Eczacılar Odası Başkanı  Tolga Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile doktorlar sağlıkçılar ve diğer davetliler katıldı.

Çelenk koyma töreninde konuşan Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Şenol Özcan “Gönül isterdiki bütün konuşmalarımızda olumsuzluklardan  bahsetmeyelim hep iyi şeylerden bahsedelim, ama maalesef son zamanlarda yaşadığımız birçok olumsuzluk ve ülkemizin durumundan dolayı iyi şeyler konuşamıyoruz. hep böyle yakınıyoruz ama bu yakınma kendimiz için değildir, toplum içindir.Toplumun sağlığı içindir hepimizin sağlığı içindir.”dedi.

14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları bugün Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Salonunda yapılacak kokteyl ve Dr. erkan Yamak  Veteranlar Konserinden sonra meslekte 25-30-35-40-45-50-55-60-65 yıl plaket töreni ile sona erecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.