Özbek Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

Özbek Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

Özbekistan’ın Taşkent Kimya Teknoloji Enstitüsü’dan gelerek Üniversitemizde 27 Şubat-8 Mart 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (NABİLTEM) staj faaliyetinde bulunan Kimya bölümü öğrencileri Dekan YardımcısıDr. NigoraZULYAROVAeşliğinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette ÜniversitemizRektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN veDış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ de yer aldı.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Öğrenciler, iki kurum arasındaki daha önceden imzalanan ikili işbirliği protokolü sayesinde Üniversitemizde staj yapma olanağına kavuştukları için Rektör ŞAHİN’e, staj faaliyetlerini gerçekleştirdikleri NABİLTEM’e ve NAKDİM’e teşekkür ettiler ve Üniversitemizde bulunmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Özbek öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN deTekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin uluslararası öğrencilere her daim kapısının açık olduğunu belirtti ve öğrencilere teşekkür ederek, öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.