ÖZGÜR ÖZEL : Tekirdağ hepimizin göz bebeği illerimizden biri.

ÖZGÜR ÖZEL : Tekirdağ hepimizin göz bebeği illerimizden biri.
Genel Başkanı  Özgür Özel, Tekirdağ’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayım  Candan Yüceer’in Proje Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Tekirdağ hepimizin göz bebeği illerimizden biri. İki gün önce çok acı bir olaydan dolayı Çorlu’ya gelmiştik. Çorlu’da kalabalıktık. Orada aileler yürüyüşe geçerken beni de yanlarına davet ettiler. O gün buraya adalet yerini bulsun diye geldik. Kimse adaleti katletmesin diye, 25 canın hesabını sormaya geldik. O sabah bir hakimin rapor almasıyla 25 Nisan’a, yani yerel seçimlerden sonraya bıraktılar. Biz o adalet arayışının arkasında durmaya devam edeceğiz.

Milletvekillerimiz ilk günden son güne kadar orada olarak tarafımızı belli ettik biz mağdurdan yanayız. Kaza olduğu sırada Devlet Demiryolları Ulaşım A.Ş’nin genel müdür uzun tartışmalardan sonra görevden alındı. Onların duruşmayı erteledikleri günden 4 gün önce genel müdürlüğe getirdiler. dedi.

 

KADINLARA SEÇME VE SEÇİLME HAKKI

Tabi CHP Atatürk’ün kurduğu parti daha dünyada kadınlar oy kullanamazken seçme ve seçilme hakkının tanındığı bir ülkedeyiz. Nice Avrupa Birliği ülkesi bizden 30 sene sonra bu hakkı verdi. Atatürk Cumhuriyet’in kurutuluşunun üzerinden 10 yıl geçmeden bu vizyonu ortaya koydu ve bize öğütledi. Hayatın tam yarısı kadınlardan ve erkeklerden oluşurken bu kendini vazgeçilmez gören erkelerin her birini yetiştiren dünyaya getiren kadınlarken, maalesef bizler CHP’de siyaset yapanlar Ata’mızın vizyonunu bu günlere getirmekte mahcubiyet içindeyiz.

Bu dönem 5 güçlü kadın adayımız var. Yetmez gün gelecek CHP’de Parti Grubu’nun yarısı kadın yarısı erkek olacak, belediye başkanlarının yarısı kadın yarısı erkek olacak.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.