TRAKYA BİLİM TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ TEKMER

TRAKYA BİLİM TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ TEKMER

GİRİŞİMCİLİĞİN YENİ ADRESİ“TRAKYA BİLİM TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ TEKMER ”BAŞVURULARI ODAMIZDA  BAŞLADI

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Türkiye’de Odalar arasında bir ilki gerçekleştirerek  KOSGEB işbirliğinde projelendirilen Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi TEKMER’ifaaliyete geçirdi.

Odamız hizmet binasında toplam 1.200 metrekare alanda 38 ofis ile kurulan TEKMER’de; yazılım, dijitalleşme, elektrik-elektronik, makine ve kimya alanlarında çalışmalar için girişimcilere ve firmalara en yüksek teknoloji bilgisayarlar ve yazılımlar ile destek verilecektir.

İçeriğinde bulunacak etkinlik, toplantı salonu, ortak makine kullanım alanı ve eğitim salonları ile firmalarımıza verilecek önkuluçka, kuluçka ve hızlandırma eğitimlerinin yanı sıra finans, Ar-Ge, fikri mülkiyet çalışmaları, mentörlük destekleri, ulusal etkinlikler ve fuar organizasyonları gerçekleşecektir.

Fikirlerinizi Hayata Geçirmek ve Geleceği Birlikte Şekillendirmek İçin

Girişimcilerimizi ve Firmalarımızı Bekliyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN; Türkiye’de bir ilk olan TrakyaTEKMER ile gurur  ve mutluluk duyuyoruz. Beş ana kolda faaliyet gösterecek olan Trakya TEKMER’de yazılım, dijitalleşme, elektrik-elektronik, makine ve kimya alanlarında faaliyet gösteren veya göstermeyi hedefleyen girişimci adaylarımız için başvurular 26 Şubat 2024 Pazartesigünü başlayacaktır. Başvuru koşullarına www.trakyatekmer.com adresinden ulaşabirsiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek ve geleceği birlikte şekillendirmek için girişimcilerimizi ve firmalarımızı bekliyoruz”dedi.

Saygılarımla,

 

İzzet VOLKAN

Başkan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.