35. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI TEKİRDAĞ PROGRAMI

35. VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI TEKİRDAĞ PROGRAMI

Tekirdağ valilik önünde saygı duruşu istiklal marşı okunması sonrası anıta çelenk sunulmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Mustafa TAŞKIRAN yaptı.

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Mustafa TAŞKIRAN burada yaptığı konuşamada; “Her yıl şubat ayının son haftası; vergi bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymak, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunu sağlamak amacıyla ülke genelinde ‘‘vergi haftası’’ olarak kutlanmaktadır.Bu sene 35 incisini kutlayacağımız Vergi Haftasında tüm yurtta olduğu gibi, ilimizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.

 

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı olarak, gelir politikalarını adalet ve tarafsızlık ilkesi içerisinde uygulamak, kayıtlı ekonomiyi teşvik etmek ve mükellef haklarını gözeterek kaliteli hizmet sunmak amacıyla var gücümüzle çalışmaktayız.

 

Vergisini tam ve zamanında ödeyerek Ülkemizin ve Tekirdağımızın gelişimine katkıda bulunan tüm mükelleflerimize, kıymetli meslek mensuplarımıza, bu süreçte görev alan değerli çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Bu vesileyle; tüm paydaşlarımızın35. Vergi Haftasını kutlar, şahsım ve Başkanlığımız adına sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

 

 

 

                                                                   

                                                       

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.