TEKİRDAĞ YARDIMSEVENLER DERNEĞİ ÜYELERİ 40. YIL KUTLAMASI

TEKİRDAĞ YARDIMSEVENLER DERNEĞİ ÜYELERİ 40. YIL KUTLAMASI

TEKİRDAĞ YARDIMSEVENLER DERNEĞİ ÜYELERİ 40. YIL KUTLAMASI

TEKİRDAĞ’IN YARDIM GÖNÜLLÜLERİ

EĞİTİM BURSLARI DEVAM EDİYOR

TEKİRDAĞ ŞUBESİNİN KURULUŞUNUN 40. YILI

Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin kuruluşunun 96. yılı ve Tekirdağ Şubesi’nin kuruluşunun 40. yılı nedeniyle Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Neslihan Gürcanlar, derneğin kurulduğu ilk günden bu yana eğitim alanı başta olmak üzere yardımlarına özveriyle devam ettiğini söyledi.

ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR”

Derneğin çalışmalarında eğitim konusuna ağırlık verildiğini söyleyen Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Neslihan Gürcanlar; “1928 yılında kurulan derneğimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önerileri doğrultusunda kurulduğu ilk günden beri yüce Türk halkının güven ve desteğini alarak kendi imkanlarını yaratmış, doğru hedef ve kitlelere hizmetleri doğru yer ve zamanda ulaştırarak çalışmalarının devamlılığını sağlamayı başarmıştır. Derneğimiz kuruluşundan bu güne kadar eğitime büyük önem vermiş, yatırımlarını insan eğitimine yapmıştır. Ayrıca yüzlerce aileye gıda, giyecek, sağlık ve nakit yardımlar yapmaktadır. Her yıl olduğu gibi Atatürk bursu olarak 75 üniversite öğrencisine 400 TL’lik burs her ay banka hesaplarına yatırılmaktadır. Genel merkezimiz, şubelerimiz, hayırsever dostlarımız ile ele ele, gönül gönüle vererek ülkemize armağan ettiğimiz okullar, huzurevleri, öğrencileri yurtları, sağlık ocakları, kan merkezleri, acil sağlık istasyonları ve eğitim bursları ile ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir.” diye konuştu.

Çelenk sunma törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi üyeleri katıldılar.

https://youtu.be/pfx2KpBhQAw

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.