Dr. Hakan Sunal, çarşı pazarın nabzını tuttu

Dr. Hakan Sunal, çarşı pazarın nabzını tuttu

Çorlu’nun vizyoner lideri, Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan adayı Dr. Hakan Sunal, çarşı pazarın nabzını tuttuğu bir sabahta Çorlu basın mensupları ile bir araya geldi. Hakan Sunal’ın liderliğindeki buluşma, sadece bir kahvaltı değil, Çorlu’nun geleceğine dair atılmış önemli bir adımdı.
ÇARŞI PAZARININ SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETTİ!
Toplantıda, özellikle pazarcı esnafının karşılaştığı zorluklara odaklanıldı. Hakan Sunal, pazarcı esnafının sorunlarına duyarlı bir lider olarak çözüm projelerindeki hedefleri basın mensuplarıyla paylaştı. Çorlu’nun sadece belediye başkanlığı için değil, aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de aday olan Cüneyt Yüksel ile birlikte çözüm odaklı bir strateji izleyeceklerini vurguladı.
ŞEFFAF LİDERLİK ANLAYIŞIYLA!
Hakan Sunal, liderlik anlayışında şeffaflığı ön planda tutarak, ilerleyen zamanlarda ortaya çıkabilecek hatalara karşı açık bir tutum sergiledi. “Her türlü eleştiriye açığız. Sizlerden gelen uyarıları bekliyoruz. Hatalarımızı itiraf edin, biz de hemen onarım veya değişim yapalım” diyerek basına ve halka güven verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.