ERTUĞRUL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HAYRULLAH İŞGÖREN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

ERTUĞRUL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HAYRULLAH İŞGÖREN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

ERTUĞRUL MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HAYRULLAH İŞGÖREN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Tekirdağ Süleymanpaşa Ertuğrul Mahallesi Muhtar adayı Hayrullah İşgören Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi YazıiŞleri Müdürü Ersin Bilmeç’in canlı yayın konuğu oldu.
Yaklaşık bir saat süren programda kendisini tanıtan İşgören, muhtarlıkta yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verirken mahallesinin geçmişinden bugüne yaşadığı değişikliklere vurgu yaptı.
Mahalle sakinlerinden destek isteyen Hayrullah İşgören çalışan muhtar nasıl olurun örneği olacağım. Mahallemi tanıyorum, biliyorum ve daha iyi olması için elimden geleni yapacağım.dedi.

Hayrullah İŞGÖREN
Ertuğrul Mahallesi Muhtar Adayınız
1956 yılında Ertuğrul Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu İnönü’de, ortaokulu Namık Kemal Lisesi’nde tamamladı. Öğrenim hayatından sonra ticaret hayatına atıldı. Esnaflığın bir çok dalında faaliyet gösterdikten sonra 2001 yılında Bağ-Kur’dan emekli oldu.

İnşaat ve Sanatkarlar Odasında 6 yıl Başkan Yardımcılığı, Endüstri Meslek Lisesi’nde 5 yıl Okul Aile Birliği Başkanlığı ve Yılmazspor Kulübü’nde 24 yıldır aralıksız Başkanlık görevinde bulunuyor.

Doğduğu günden bugüne kadar yaşamının her alanında kendisini yalnız bırakmayan Ertuğrul Mahallesi’ne borcunu ödemek istiyor.

Bu görev bir ekip işi ve bu görevi kendisine layık gören azalarla beraber en iyi şekilde yerine getireceğini biliyor ve siz Ertuğrul Mahalesi sakinlerinden 11 Mahallemize Hizmet İçin Geliyoruz11 sloganıyla desteklerini bekliyor, kendine güveniyor…
İletişim 0544 822 66 00

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.