AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Malkara’mızı 5 yılda hak ettiği yere taşıyacağız”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Malkara’mızı 5 yılda hak ettiği yere taşıyacağız”

 

 

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Malkara ilçesini ziyaret etti. Cumhur İttifakı’nın yöneticileri ile birlikte, basın mensuplarıyla buluşan Yüksel, “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonuyla Malkara için belirlenen Değişim, Gelişim ve Dönüşüm hedeflerini anlattı.

 

Yüksel, AK Partili belediye yönetimlerinin ardından, son on yılda ilçeye yeterli hizmetin ulaşmadığını belirterek, “Malkara’mız ne yazık ki yıllardır hak ettiği yerlere gelemedi. Ancak önümüzdeki 5 yıl içinde Malkara’yı hak ettiği konuma taşıyacağımıza dair söz veriyorum.” dedi.

 

Malkara’nın her mahallesinde yaşanacak değişim, gelişim ve dönüşümle ilgili hedeflerini paylaşan Yüksel, “Gönül veren gönül alır” ilkesiyle, halka hizmet etme azimlerini vurguladı. Su ve yol sorunları başta olmak üzere ilçenin ve genel olarak Tekirdağ’ın karşı karşıya olduğu birçok sorunu çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve projeler hazırladıklarını söyledi.

 

Yüksel, 15 Şubat’a kadar tüm ilçelere vaatlerini açıklayacaklarını belirterek, “Malkara’mızın tüm sorunlarını biliyor ve çözüm için hazırız.”dedi.

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Yüksel’in açıklamaları, Malkara ve Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlar için umut verici bir gelecek vaat ediyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.