Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

 

 

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy’de Değişim, Gelişim ve Dönüşüm Vizyonunu Anlattı.

 

Yüksel, seçim çalışmalarına Çerkezköy’deki basın buluşması ile başladı. Cumhur İttifakı’nın yöneticileriyle bir arada Çerkezköy basınına açıklamalarda bulunan Yüksel, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 

Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin son 10 yıldır ilçelerle koordinasyonu yok. Yaşadığı şehirde büyükşehir belediyesinin varlığını hissedemeyen vatandaşlarımız, bu nedenle ilçelerinin il yapılmasını talep ediyor. Masa başında oturarak şehir yönetilir mi? Dünyanın Mars’ta koloni kurma planlarını yaptığı bir dönemde, biz hala temel altyapı sorunlarını konuşuyoruz. Altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak zor değil. Ancak işin başında olacaksınız. Biz, “bakarız” değil, “yaparız” demek için geliyoruz. Tekirdağ için değişim, gelişim ve dönüşüm zamanı” dedi.

 

Yüksel, Tekirdağ’ın ulaşım, alt yapı, aydınlatma ve sosyal alan sorunlarına değinerek, “Çerkezköy’e her gün binlerce insanımız iş için geliyor. Ulaşım koordinasyon sorunları da had safhada.Bu durum vatandaşlarımızın yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Ayrıca il genelinde sosyal alanların eksikliği, hepimizin yaşamını sınırlıyor. Ailece gidebileceğimiz yerleri düşünün. Neresi var?” şeklinde konuştu.

 

Başkan Adayı Yüksel, “Tekirdağ’ı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak projelerle yola çıkıyoruz. Her bir vatandaşımızın ‘Allah razı olsun’ diyeceği hizmetler sunacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Programın sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yüksel, Tekirdağ’ın geleceğine yönelik umut ve hedeflerini paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.