CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE

BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

“ÇORLU’DAKİ DEĞİŞİM, GELİŞİM VE DÖNÜŞÜM HİKAYEMİZİ BİRLİKTE YAZACAĞIZ!”

 

Çorlu, AK Parti’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in seçim kampanyası kapsamındaki ziyaretiyle hareketlendi. Başkan Adayı Yüksel, Çorlu’daki basın mensupları ile bir kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi ve Cumhur İttifakı yöneticileri eşliğinde düzenlenen toplantıda Tekirdağ için vaat ettiği değişim, gelişim ve dönüşüm hedeflerini anlattı; gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

“Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” yolculuğunda Çorlu’ya gelen Yüksel, “Çorlu’daki değişim, gelişim ve dönüşüm hikayemizi birlikte yazacağız” dedi. Son on yılda Çorlu’da ‘bakarız’ yaklaşımının hakim olduğunu belirten Yüksel, “Biz ‘Yaparız!’ demek için buradayız” ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin entegrasyonuna vurgu yapan Yüksel, bu entegrasyonun olmamasının vatandaşları mağdur ettiğini ve bunun yıllardır yaşandığını belirtti. Yüksel, “Biz hayallerimizi gerçekleştirmek için geliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Çorlu ziyareti, Başkan Adayı Yüksel’in “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonunu sahada uygulama konusundaki kararlılığını gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.