YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

 

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısının tamamlanması ve öğrencilerin 15 günlük sömestri tatiline çıkması nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’na Sentetik Buz Pateni Pisti kuruldu.

 

Öğrencilerin yorucu bir eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamladığını ve 15 gün sürecek olan yarı yıl tatilinin başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sömestri tatilini keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlamak, ilk dönemin stresini üzerlerinden atmalarını sağlamak amacı ile Cumhuriyet Meydanımızda Sentetik Buz Pateni Pisti kurduk. Pazar günü hizmet vermeye başlayan Sentetik Buz Pateni Pistimiz 3 Şubat Cumartesi günü mesai bitimine kadar Çerkezköy’lü çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetinde olacak” dedi.

PATEN VE KORUYUCU BAŞLIK VERİLİYOR

15 gün boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek Bu Pateni Pisti’nde buz pateni yapmak isteyen çocuklarımızın ve gençlerimizin Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvurarak kayıt yaptırmalarını isteyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kayıt yaptıran çocuklarımız ve gençlerimiz Sentetik Buz Pateni Pisti’ne giderek burada patentlerini ve koruyucu kasklarını taktıktan sonra yaklaşık 40 dakika boyunca eğitmenler işliğinde buz pateni yapıyorlar. Hem keyifli vakit geçiriyorlar, hem de buz pateni öğreniyorlar. Sömestri tatili süresince açık olacak Buz Pateni Pistimize tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.