US Danışmanlık şirketi Açıldı

US Danışmanlık şirketi Açıldı

Uygar Sinopluoğlu’nun sahip olduğu US Danışmanlık şirketi açıldı.

US Danışmanlık şirketi Yavuz Mahallesi Sancar Sok. No:36 adresinde açıldı.
Açılışa AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mustafa Yel, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Hayrabolu Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kemal Kurt, Aden Okulları Kurucusu Sadık Baş’, Önceki Dönem CHP İl Başkanı Volkan Nallar, ve Uygar Sinopluoğlu’nun dostları katıldı.
US Danışmanlık hakkında açıklama yapan şirketin sahibi Uygar Sinopluoğlu, US Danışmanlık Trakya’da tek olduğunu söyledi.
Halktan gelen yoğun talep üzerine kamudan ayrılıp halkın sorunlarını çözmek için US Danışmanlık Şirketini kurduğunu belirten Sinopluoğlu, şunları kaydetti;” Trakya’da olmayan bir danışmanlık şirketi kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Hedefimiz Tüm Trakya’da halkımızın daha iyi danışmanlık hizmetini almasını sağlamaktır. İş hukuku, Sosyal güvenlik hukuku danışmanlığı ve Ticaret Hukuku danışmanlığı konusunda hizmet vereceğiz. Sosyal Güvenlik Kurumu denetim elamanı olarak görev yaptım. 12 Yıllık Kamu tecrübesinden istifa ederek bu avukatlık ve danışmanlık ofisini kurdum. Trakya’nın böyle bir şirkete ihtiyacı vardı. Halkımızın bizim yeni bir danışmalık bürosu açmamız konusunda bize ‘Senin ofis açman gerekiyor’ gibi devamlı taleplerde bulundular. Bizde onları dinledik ve yola çıktık. Yeni ofisimizde halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz.
“Türkiye 1.si oldum”
Kendi alanında Türkiye 1.si olduğunu da ifade eden US Danışmanlık Uygar Sinopluoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;” Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmenliği Yeterlilik sınavında Kendi alanımda Türkiye 1.si oldum İş ve Sosyal güvenlik hukuku alanında Türkiye’de hatırı sayılır uzmanlardan biriyim. Kesinlikle Hayal satmıyoruz. Kimseyi oyalamiyoruz. Biz hem Vatandaşlara hem şirketlere neyin ne olduğu, aslında nasıl olması gerektiğini çok iyi bildiğimiz içi anlatıyoruz. AK Parti 26. Dönem Milletvekilimiz Mustafa Yel’e, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Hayrabolu Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kemal Kurt’a, Aden Okulları Kurucusu Sadık Baş’a, Önceki Dönem CHP İl Başkanı Volkan Nallar’a, ETOBA Sahibi Samet Ülker, Su inşaat Sahibi, Serkan Ceylan, İrmet Hastanesi Yönetimine, Yaşam Yönetimine, meslektaşlarıma ve katılan herkese teşekkür ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.