ŞEHİR TİYATROSU KARAR OYUNUYLA DÖRDÜNCÜ KEZ PERDELERİNİ AÇTI

ŞEHİR TİYATROSU KARAR OYUNUYLA DÖRDÜNCÜ KEZ PERDELERİNİ AÇTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Karmakarışık, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım ve Midas’ın Kulakları adlı çocuk oyununun ardından Karar adlı tiyatro oyunuyla 4. kez perdelerini açtı. Tüm oyunları ilgiyle izlenen Şehir Tiyatrosu, bu kez ‘Karar’ adlı oyunla izleyicilerin karşısına çıktı ve oyuncular performansları ile büyük beğeni kazandı.

 

İNTERAKTİF OYUN İLE OYUNUN SONUNU İZLEYİCİ BELİRLEDİ

 

Kültür sanaalanında en güzel projeleri kentimizle buluşturan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Şehir Tiyatrosu ile de vatandaşlardan büyük takdir topladı. Yetenekli kadrosuyla her oyunu başarıyla sahneye koyan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, başarılarını da birçok kez ödüllerle taçlandırdı. Şehir Tiyatrosu bu kez Karar isimli tiyatro oyunu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören oyunda tiyatrocular performansları ile göz doldurdu.  İnteraktif bir oyun olma özelliğine sahip olan Karar, izleyicilerin katılımı ile de oyunun seyrini değiştirme özelliğine sahip. Yönetmenliğini Hakkı Kuş’un yaptığı Ferdinand Von Schirach’ın eserinden uyarlanan Karar tiyatro oyunu, ilk defa sahnelendi ve izleyici tarafından ayakta alkışlandı.

 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “TÜM VATANDAŞLARIMIZI İNTERAKTİF OYUNUMUZ KARAR’I İZLEMEYE DAVET EDİYORUM”

 

Tiyatro oyunu sonrasında konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Şehir Tiyatromuz kurulduğu günden bu güne sahnelediği oyunlarla Tekirdağ halkının büyük beğenisini kazanmıştır. Şehir tiyatromuz turnelere de katılmış ve başarılı performansı ile çeşitli ödüllere layık görülerek göğsümüzü kabartmıştır. Ekibimiz şimdi de Karar isimli tiyatro oyunu ile tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Bu akşam burada çok güzel bir oyun izledik. Tüm ekibe emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı da interaktif oyunumuz Karar’ı izlemeye davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.