TREDAŞ KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRÜ ERGİN AKGÜN IC HOLDİNG İLETİŞİM SORUMLULUĞUNA TERFİ ETTİ

TREDAŞ KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRÜ ERGİN AKGÜN IC HOLDİNG İLETİŞİM SORUMLULUĞUNA TERFİ ETTİ

Anadolu Ajansı’nda görev yaparken IC Holding tarafından yeteneği keşfedilip Tredaş bünyesinde görevlendirilen Ergin Akgün, 10 yıllık Tredaş macerası sonrasında IC Holding Enerji Grubu’nun İletişim Sorumluluğuna terfi etti.

Her geçen yıl yeteneklerini geliştirerek Tredaş’a önemli değer katan Tekirdağlı Gazeteci Ergin Akgün, Tredaş Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevinden ayrılarak IC Holding Enerji Grubu yurt içi ve yurt dışı tüm operasyonlarının “iletişim” sorumluluğu görevine getirildi.

“BİR DÜNYA MARKASI OLAN IC HOLDİNG’İN ENERJİ GRUBUNDA YURT İÇİ VE YURT DIŞI TÜM OPERASYONLARININ “İLETİŞİM” DÜMENİNİ DEVRALIYORUM”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşanan değişimi yakınları ile paylaşan başarılı iletişimci Ergin Akgün; “Bugün benim için özel bir gün… Trakya’nın en büyük şirketlerinden TREDAŞ’taki 10 yıllık görevimin ardından artık bayrağı devretme vakti.. 1 Ocak itibariyle, yarım asrı aşan tecrübesi, uluslararası başarıları ile bir dünya markası olan IC Holding’in enerji grubunda yurt içi ve yurt dışı tüm operasyonlarının “iletişim” dümenini devralıyorum.” dedi.

“BİR SONRAKİ BÖLÜMÜ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM”

Açıklamalarına devam eden IC Holding Enerji Grubu İletişim Sorumlusu Ergin Akgün; “Dinamik, aydınlık ve umut dolu bir geleceği mümkün kılmak misyonuyla yeni bir yola çıktığım için de heyecanlıyım. Enerjinin bu denli önemli olduğu günümüzde, bu büyük sorumluluğu üstlendiğim için kendimi gerçekten ayrıcalıklı hissediyorum. Bu yolculuğumun mimarı, başta en yakın yol arkadaşım eşim, ailem, birlikte güzel işler başardığım ve daha güzel işlere imza atacağımızdan emin olduğum tüm ekip arkadaşlarıma ve bana bu fırsatı sunan IC Ailesi’ne teşekkürü borç bilirim. Bir sonraki bölümü dört gözle bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

Güven Tekirdağ Gazetesi ve Tekirdağ Canlı Haber İnternet Haber Sitesi olarak Ergin Akgün’e yeni görevinde başarılar diler, daha da önemli görevlerde kendisini görmeyi temenni ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.