CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ YONTAR: ADALETİN TESİS EDİLDİĞİ BİR YIL DİLİYORUM

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ YONTAR: ADALETİN TESİS EDİLDİĞİ BİR YIL DİLİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımlayarak yeni yılın mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

ÇOK ZOR BİR YILI GERİDE BIRAKIYORUZ

2023 yılında işsizlik, enflasyon, hayat pahalılığı, deprem, demokrasi, hukuk, eğitim, terör, dış politika ve sağlık alanlarında ülke olarak büyük zorluklar yaşadıklarını ifade eden Yontar, “2023 yılı ülkemiz açısından çok mutlu ve huzurlu geçmedi. Ancak biliyor ve inanıyoruz ki her yeni yıl umutların tazelendiği, yepyeni başlangıçlar demektir. 1923’den 2023’e Cumhuriyetimizin 100. Yılını Türk halkı olarak büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.” dedi.

YENİ YIL BARIŞ VE ADALET GETİRSİN

2024 yılında; herkesin sağlıklı olduğu, çalışanların haklarını aldığı, ekonomik sıkıntıların sona erdiği, depremlerde kimsenin ölmediği ve her yönüyle adaletin tesis edildiği bir Türkiye’yi hayal ettiklerini belirten Vekil Yontar, “Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, gençlerimizin ve yetişmiş beyinlerimizin gelecek kaygısı ile terk etmeyeceği bir ülke umuduyla yeni yılın tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ülkemize ise barış, bereket ve adalet getirmesini diliyorum. “ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.