MSC BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TEKİRDAĞ ASYAPORT LİMANI’NDA YAPILDI

MSC BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TEKİRDAĞ ASYAPORT LİMANI’NDA YAPILDI

-BİLEK GÜREŞİNDE TT OPERATÖRÜ ŞAMPİYON OLDU

-ASYAPORT BİLEK GÜREŞİ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MSC Grubu 2. Bilek Güreşi Turnuvası Tekirdağ Asyaport Limanı’nda gerçekleşti. Final müsabakasında mücadele eden 5 finalistten Asyaport TT Operatörü Ferdi Üzel bilek güreşi turnuvasının şampiyonu oldu.

MSC Grubu, bünyesindeki şirket çalışanlarını sportif aktivitelerle bir araya getirerek motive ediyor. Kasım ve Aralık aylarında düzenlenen bilek güreşi turnuvaları, MSC, Asyaport ve Medlog Lojistik çalışanları tarafından yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin 11 şehrinden 90 personel, 25 Kasım tarihinde Asyaport Liman Sahası ile Mersin, Kemalpaşa, Gebze ve Kahramanlı (Mersin) MEDLOG depolarında turnuvanın ilk turunda mücadele etti. Her bölgenin galibi, final turuna katılmaya hak kazandı.

Tekirdağ Asyaport Limanı’nda gerçekleşen final müsabakasında mücadele eden 5 finalistten Asyaport TT Operatörü Ferdi Üzel bilek güreşi turnuvasının şampiyonu olurken; ikinciliği Medlog Bursa İdari İşler Uzman Yardımcısı Mehmet Daştan, üçüncülüğü ise Medlog Trabzon’dan Tır Şoförü Gökhan Bayrak elde etti.

Müsabakada derece elde eden ilk üç katılımcıya ödülleri, MEDLOG Genel Müdürü Gonca Alca ve MSC Genel Müdürü Barış Dilek tarafından takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.