SOKAK “YÜCE” DİYOR

SOKAK “YÜCE” DİYOR

Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da zaman geçtikçe aday adaylarının heyecanı da artıyor. Aday adaylarının çalışmaları, yapılan anketler, kamuoyu yoklamaları ve teşkilatlardaki yoklamalar adayları her geçen gün biraz daha heyecanlandırıyor. CHP’de ise merkez ilçe için öne çıkan tek isim Mehmet Sabri Yüce oldu.
CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Sabri Yüce son bir ayda yaptığı saha çalışmaları ile vatandaşlar tarafından da büyük bir saygı ve sevgi ile karşılandı. Yapılan tüm çalışmalar Yeminli Mali Müşavir Mehmet Sabri Yüce’nin aday olmaya çok yakın olduğu yönünde.
Yüce gün içinde çeşitli ziyaretler yaparken, akşam vakitlerini ise kahvehane toplantıları ve özel ziyaretlere ayırıyor. Neredeyse hiç uyumadan hem işini hem de siyasi çalışmasını birlikte yürütmeyi başaran Yüce’ne ilgi ve sevgi de giderek büyüyor.
Diğer taraftan aday adayları arasında da en güçlü rakip olarak görülen ve konuşulan Mehmet Sabri Yüce’nin bu anlamda da adaylık konusunda şansı biraz daha artıyor. Gittiği her yerde şehrin vizyonel bir çalışma ile parlayan bir yıldız olması gerektiğini savunan ve bu yöndeki projelerini aktaran Yüce, “Bizler Süleymanpaşa’nın potansiyelini biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Kentin ülkemizin önemli merkezlerinden birisi haline geldiğini, ancak gerekli yatırımı almadığını da biliyoruz. İşte bu nedenle hem şehrimize gerekli yatırımları getirebilecek projeler, hem de potansiyelini ortaya çıkaracak çalışmalar yapacağız. Başkanlığı kazandıktan çok kısa bir süre sonra zaten fark edilecek gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Sadece ben ve meclis üyeleri değil, tüm halkımız ile birlikte yöneteceğimiz bir kent olacak” dedi.
Yeminli Mali Müşavir Mehmet Sabri Yüce, “Eğer kooperatifçilikten bahsediyorsak, eğer Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gittiğimizi iddia ediyorsak, bu kenti de onun ışığı ile yönetmek ve herkesin hak ettiği refah içinde yaşayabileceği alanları hazırlamamız gerekiyor. Birlikte yönetmenin de gerekliliği budur. Her alanda eşitliği sağlayabilecek ortamları hazırlamamız gerekiyor. Tabi ki ilçe belediyesi olarak yapacağımız işler kısıtlı olabilir. Ancak gerek büyükşehir belediyesi, gerekse merkezi hükümet ile uyumlu çalışabileceğimizi biliyorum. Şu anda bile yaptığım işlerde siyasi olarak rakip olan şahısların firmalarını denetleyen bir kurulum başındayım. Dolayısıyla herkesle uyum içinde çalışabileceğimi biliyorum. Tekirdağ’ın göz bebeği Süleymanpaşa hak ettiği yatırımı alacak” diye konuştu.
Gittiği her toplantıda büyük bir ilgi ve dikkatle dinlenen Mehmet Sabri Yüce, her toplantı sonrası tebrik ve takdirle uğurlanıyor. Yüce, “Vatandaşımızın mantıklı ve şeyler duymaya ihtiyacı varmış. Vatandaşımızın hal hatır sormaya ihtiyacı varmış. İşte bizler sadece hal hatır sormayacağız. Bununla birlikte kenti nasıl yönetmemiz gerektiği konusunda ortak akıl üretmek için birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.