VOLKAN NALLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

VOLKAN NALLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Tekirdağ Sülemanpaşa Belediye Başkan Aday adayları içinde en güçlü isim olan Volkan Nallar dan gazetemize ziyaret.

Tekirdağ yakın siyasi tarihinde ismi altın harflerle yazılan geçmiş dönem Tekirdağspor başkanlığı görevini de yüreğini ortaya koyarak kusurca yapan Volkan Nallar seçim çalışmaları kapsamında Tekirdağ Yeni Haber Gazetesini ziyaret etti.

Yaptığı çalışmaları gazeteci Ersin Bilmeç’e anlatan Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday adayı Volkan Nallar gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Tekirdağ da en sevilen başkan benim. Tekirdağspor bunun gözle görülür örneğidir. Halkı yanına alamayan her başkan yalnızdır onlar olmadan hiçbir şey yapılamaz ben bunun bilincinde ve farkındayım o sebeple de tek başıma değil çoğunluğun başkanı olarak aday oldum seçimlerin galibi ben değil beni destekleyenler olacaktır.”dedi.

Tekirdağ’a emek veren tanınan güvenilen ailenin evladı olan Volkan Nallar ismi herkesçe ortak sıcak bakılan aday olarak değerlendirilirken olası ön seçim ve anketlerde de birinci çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gazeteci Ersin Bilmeç: “CHP Tekirdağ Süleymanpaşa Beleidye Başkan a.adayı Volkan Nallar ve Benan Utku ya yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Çıktıkları yolda başarılar dilerim.”dedi.

blank

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.