CHP İL ESKİ BAŞKANLARI ORTAK TOPLANTIDA BİLGİ VERDİLER

CHP İL ESKİ BAŞKANLARI ORTAK TOPLANTIDA BİLGİ VERDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında adaylık süreçleri ile ilgili bilgiler verildi.

İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli:

Daha başarılı olmak ,kollektif ve yaratıcı akıldan yararlanmak adına bu gün geçmiş dönemlerde CHP Çatısı altında emek vermiş,değerli Başkanlarımız İle bir toplantı gerçekleştirdik.

38. kurultayımızda ki YARIŞ sonrası değişen Genel Başkanımızın ve yeni Parti Meclisinin önderliğinde bir an önce iktidar olabilmek İçin neleri gerçekleştirmemiz gerektiği konusunu değerlendirdik.

Tekirdağ il Örgütü olarak hazırlamakta olduğumuz çalışma programımızı bir kez daha ve deneyimli başkanlarımız ile birlikte gözden geçirdik.

Hedef Ülke genelinde arzulanan başarıyı bu yerel seçimlerde yakalamak. Bu hedefin bir parçası olan Tekirdağ İlinde örgütümüzle bize gönül veren insanlarımızla beklenenin üstünde bir başarı elde ederek, hedefe ulaşılmasında önemli bir katkımızın olmasına çalışıyoruz.

Bu çalışma sürecinde tüm CHP ailesi bir aradayız. Her bir ferdimize bu süreçte ihtiyacımız var. birbirimizi kucaklayarak bu başarıyı elde edeceğimize inanıyoruz.

Geçmiş dönem İl Başkanlarımız ile yaptığımız görüşmelerin ışığında ,en kısa zamanda İlçe Danışma Toplantıları Jlçe Gençlik ve Kadın Kolları danışma toplantıları ve İl Danışma Toplantısı gerçekleştireceğiz. Bu toplantılarımızda Tüzüğümüzde belirtilen katılımcılar dışında tüm Parti emekçilerimize de çağrı yapacağız. Katılım ne kadar geniş bir çerçeve içinde olursa , görüşlerde o derecede yararlı olacaktır.

Sonuç olarak , bize ihtiyaç duyan ,ekonomik zorluklar içinde yaşam mücadelesi veren insanlarımız için ,Hak ,Hukuk , Adalet anlayışı ve uygulanmasının toplumu kucaklayan bir hale dönüştürülmesi için ,bu başarıyı elde etme mutluluğunu hep birlikte yaşayabilmek için yola çıktık.

Bu süreçte ,halkımızı da yanımızda görmek , başarıya giden merdivenleri birlikte çıkmak istiyoruz. Bu çağrımıza olumlu cevap alacağımıza olan inancımızla Cumhuriyet Türkiye ‘sine ve yaşayanların tümüne saygılarımızı sunuyoruz.dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.