Trakya Belediyeler Birliği Zabıta Eğitimi’ne Yoğunİlgi

Trakya Belediyeler Birliği Zabıta Eğitimi’ne Yoğunİlgi

Trakya Belediyeler Birliği tarafından tasarlanmış eğitim takvimi çerçevesinde organize edilen; Belediyelerin Ceza Uygulamaları (5326 ve 1608 Sayılı Kanunlar ile 9207 Sayılı Yönetmelik Uygulamaları) konulu belediye personeline yönelik eğitim çalışması, Büyükkarıştıran Belediyesi ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
İLGİ VE KATILIMINLARINIZ TEŞVİK EDİYOR
Trakya Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerin zabıta personeline yönelik olarak düzenlenen eğitim programında açılış konuşmasını yapan Birlik Müdürü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu; “Öncelikle sizlere çok değerli Birlik Başkanımız ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın selamlarını iletmek istiyorum. Yerel yönetimlerde iyi uygulamaların yaygınlaştırılması, bilgi ve deneyim paylaşımlarında bulunulması, yerel yönetimlerde hizmet kalitelerinin artırılması ve personelin kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunulması amacıyla planladığımız toplantılarımız,üye belediyelerimizin ve kıymetli eğitmenlerimizin katkılarıyla devam ediyor. Bugün yine çok değerli Zabıta personelimizle zabıta mevzuatı kapsamında; mesleki deneyim, analizler, ihtiyaçlar ve bunlara yönelik çözüm önerilerini değerlendireceğiz.Eğitim çalışmalarımıza belediyelerimizin taleplerine göre aralıksız devam edeceğiz. Katılımlarınız bizleri mutlu ettiği gibi eğitimler düzenlemeye de teşvik ediyor. İlginiz için çok teşekkür ediyoruz. Tekrar hepiniz hoş geldiniz.” dedi.
EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULAN KONULARI ELE ALIYORUZ
Eğitim çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Tüm üye belediye personelimize ve tüm Trakyalı hemşerilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum. Eğitim organizasyonlarımıza ilgi ve katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Trakya Belediyeler Birliği olarak belediyelerimize yönelik eğitim programlarımızı, personelimizin en ihtiyaç duyduğu konu başlıklarıyla değerlendirmeye özen gösteriyoruz. Bugünkü programımızda da, hizmet noktalarındaki cesaretli duruşları, kararlığı ve zorlu görevli gereği belediyelerimiz için çok önemli noktada yer alması dolayısıyla zabıta personelimiz için eğitim düzenledik. Zabıta mevzuatına ilişkinkonuları detaylıca ele alacağız. Belediyelerimiz ve personelimiz adına çok faydalı bir eğitim çalışması olacağı kanaatindeyim. Programlarımıza katılan, önem veren ve katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Güzel ev sahipliği ve desteği için Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çamlıca ve değerli personeline de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Programa konuşmacı olarak katılan uzman eğitmen SadettinÖzyazıcı; Zabıtanın başlıca görevleri, resmi yazışma kuralları, halkla ilişkiler ve davranış kuralları, rapor ve tutanak hazırlama uygulamaları, yönetmelikler ve zabıta personelini ilgilendiren bir çok önemli konuyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.