BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN TÜRKİYE’NİN 100. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN TÜRKİYE’NİN 100. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 100. Kuruluş Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ata’mızın en büyük eseri ve mirası olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Özgür, bağımsız ve demokratik cumhuriyetimiz, ulusal egemenliğimizin temelidir.

Cumhuriyet, ulusumuza eşitliği, adaleti, çağdaşlaşmayı, barışı, aydınlanmayı, hukuk güvencesini, eğitim hakkını, zenginlik ve refahı getirmiştir.

Bizler özgür, mutlu, güvenli ve onurlu bir şekilde yaşayabiliyorsak; bunu Cumhuriyet’e borçluyuz.

Ata’mızın büyük emanetini gelecek nesillere en iyi şekilde devretmek tarihi görev ve sorumluluğumuzdur.

Bu bilinç içerisinde Türkiye Cumhuriyet’imizin 100. yılını gururu içerisinde kutluyoruz.

Atatürk, Türkiye’nin kalbidir ve o kalp ebediyen atmaya devam edecektir.

Türkiye Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Daha nice yüz yıllara…

Bu e-posta (ve ekleri) gizli bilgi içermektedir ve sadece gönderilen kişiye yöneliktir. İçeriği, fikri mülkiyet hukuku çerçevesinde korunmaya değer bilgi taşıyabilir. Bu e-postanın muhatabı değilseniz veya içeriği ile ilginiz yoksa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin onayı olmaksızın bu e-postanın okunması, değiştirilmesi, kopyalanması, üçüncü kişilere açıklanması, yayınlanması, ifşa edilmesi veya iletilmesi yasaktır. Bu e-postanın gönderilmek istendiği kişi değilseniz (ya da bu e-postayı yanlışlıkla aldıysanız), lütfen yollayan kişiyi hemen haberdar ediniz ve orijinal mesajı tekrar okunmayacak şekilde siliniz. E-posta iletiminin güvenli veya hatasız olduğunun garantisi bulunmadığından; geç, eksik iletim veya içerik ve bilgilerde eksiklik, kayıp, değişiklik veya virüs olabilir. Bu nedenle, bu mesajın iletimi sebebiyle, gönderen; içerikteki hata, eksiklik, doğruluk ve gizlilik ihlalinden veya bu yolla bilgi paylaşımı, iletimi, depolanması ve buna benzer herhangi bir kullanımından hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu mesajın içeriği yazarına ait olup, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin görüşlerini içermeyebilir. Bu e-postanın içeriğinde geçen kurumumuzun ad veya namına yaratılan fikri ve sınai haklar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait olup, maddi ve manevi tüm hakları saklıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.