CUMHURİYET’İN 100. YILI YAZARLAR BULUŞMASI SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

CUMHURİYET’İN 100. YILI YAZARLAR BULUŞMASI SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla Tekirdağ’ın kent kültürüne hizmet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında yazarlar buluşması, söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Hasan Ali Yücel Salonu’nda organize edilen yazarlar buluşması, söyleşi ve imza günü etkinliğine Aziz Merih, Barış Toptaş, Leman Can, Levent Güngör, Tuncay Dağlı, Şefika Koca ve Yahya Kaptan gibi birbirinden değerli yazar ve edebiyatçı katıldı.

Çok sayıda sanat ve edebiyatseverin yer aldığı etkinlikte, yazarlar, okuyucular için kitaplarını imzalarken bir yandan da eserler üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: “EDEBİYAT, KÜLTÜREL HAYATIMIZIN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kent kültürüne hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni Hizmet Binamız, hizmet birimlerinin yanı sıra kültür merkezi işlevine sahip. Hasan Ali Yücel Salonu’muzda birbirinden değerli yazarlarımızı siz değerli kitapseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Edebiyat, kültürel hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Vatan ve Hürriyet Şairimiz Namık Kemal’i edebiyat ve fikir dünyamıza kazandıran güzel Tekirdağ’ımızda edebiyat geleneğinin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Kaleme aldıkları eserlerle edebiyat ve kültür dünyamıza renk katan Tekirdağlı yazarlarımızla gurur duyuyoruz. Söyleşi etkinliğimizin ardından değerli yazarlarımız Aziz Merih, Barış Toptaş, Leman Can, Levent Güngör, Tuncay Dağlı, Şefika Koca ve Yahya Kaptan kitaplarını sizler için imzalayacak. Değerli yazarlarımıza böylesine değerli eserleri bizlerle buluşturdukları için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor ve tüm katılımcılara sağlıklı, mutlu ve bol kitaplı günler diliyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.