Ökten Aday Adaylığını açıkladı

Ökten Aday Adaylığını açıkladı

 

CHP Tekirdağ Eski İl Başkanı Recep Ökten Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı.

CHP Tekirdağ Eski İl Başkanı Recep Ökten Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday adaylığı ile ilgili İl Başkanlığında Basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısına CHP il Başkanı Özgür Taşmerdivenli ve CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin ve Parti üyeleri katıldı.
Basın toplantısında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ökten, konuşmasına kendisini tanıtarak başladı.
Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Süleymanpaşa Belediye Başkanlığını kaybetmesine çok üzüldüklerini ifade ederek, şunları kaydetti;” Mart 2019 yerel seçimlerinde, ilçemiz Süleymanpaşa’da, belediye başkanlığını kaybetmemiz CHP’nin her bir ferdi gibi beni de fazlası ile üzdü. Belediyecilik anlamında sosyal belediyeciliği en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan CHP’nin Süleymanpaşa’yı kaybetmesi hem partimiz hem şehrimiz adına büyük bir kayıp oldu. Geçen zamanda hepimiz kendi adımıza bazı dersler çıkarttık. Kendi içimizde bu kaybın nedenlerini ve sonuçlarını tartıştık. Şimdi bu kayıp zamanı geri almak ve telafi etmek için Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı açıklıyorum.

“Çatışan değil, uzlaşan bir başkana ihtiyacımız var. “
Seçildiği takdirde herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağını ifade eden Ökten, sözlerini şöyle sürdürdü;” Süleymanpaşa’da kabuğunu kıracak projelere imza atacak, oyun kurucu bir başkana ihtiyacımız var. Politikayı merkezde toplayan, iletişim ağını geniş tutan ve her kesimle hemhal olabilen bir başkana ihtiyacımız var. Parti tabanıyla kurumsal diyaloğun duvarlarını kaldıran, yerel yönetimdeki sorumlulukları etkin bir şekilde üstlenen; şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim öneren bir başkana ihtiyacımız var. Siyasal anlayışı idealist bir vizyonla şekillenen, toplumsal sorunlara duyarlı ve grup çalışmalarına yatkın bir karaktere sahip olan bir başkana ihtiyacımız var. Biz yaptık, oldu demeyen, farklı görüşlere farklı alternatif projeler üreten, her kesime seslenebilecek bir başkana ihtiyacımız var. Partili geçmişi kuvvetli, siyasal tabanı iyi tanıyan, kitleleri merkezden kanatlara taşımayan bir başkana ihtiyacımız var.
Meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalışan, grup çalışmasına önem veren, Süleymanpaşalılar tarafından benimsenen projeler üretebilecek bir başkana ihtiyacımız var. Biz Süleymanpaşa’nın yaşanabilir bir huzur kenti olmasını arzuluyoruz. Yerel halka umut aşılayan, vatandaşa gülümseyen bir başkanlığın hayalini kuruyoruz. Kaliteli yaşam hakkına inanıyoruz. Yerel toplumun sesi olmayı hedefliyoruz. “

Ökten konuşmasında belediye başkanı seçildiği takdirde yapacakları projeleri anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.