‘’ERGENE’NİN ÇOCUKLARI TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR’’ PROJESİ BAŞLADI.

‘’ERGENE’NİN ÇOCUKLARI TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR’’ PROJESİ BAŞLADI.

Ergene Kaymakamlığı çatısı altında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Ergene Velimeşe Spor Kulübünün paydaş olarak gerçekleştirdiği ‘Ergene’nin Çocukları Takımına Sahip Çıkıyor’ projesi Mustafa Kemal Atatürk stadında hayat buldu.

Ergene İlçesi sınırlarında eğitim öğretimini sürdüren, özellikle ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören, kırsal bölgede yaşayan dezavantajlı çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra sportif ve sosyal zenginliklerin tanıtılması amacıyla başlatılan projeye toplamda 975 öğrencinin katılması hedeflenmiş olup, hedef kitlenin Ergene’nin en köklü spor kulüplerinden biri olan Velimeşe Spor Futbol Takımının müsabakalarına izleyici olarak katılmaları ile bu proje bütünlük arz etmektedir.

Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Şenol DOĞRAMACI, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür PARILTI, Ergene Velimeşe Spor Kulüp Başkanı Serkan BEZGİN faaliyet esnasında hazır bulundular. Gerçekleştirilen faaliyete katılım sağlayan öğrencilerin tek yürek oldukları, neşeli ve keyifli dakikalar yaşadıkları gözlemlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.