Tekirdağ NKÜ Hukuk Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Tekirdağ NKÜ Hukuk Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

NKÜ Hukuk Fakültesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilere yönelik olarak Hukuk Fakültesi Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Fakültenin tanıtımı, akademik danışmanlıklar, öğrenciler ile ilgili mevzuatlar, eğitim-öğretimin işleyişi, ders müfredatı, eğitim modelleri, öğrenci toplulukları, kütüphane, NKUZEM sistemi ve diğer bilgi işlem hizmetleri, öğrenci değişim programları, öğrenci memnuniyet anketlerine katılım, öğrenci temsilciliği sistemi tanıtımı ve iletişim yöntemleri, fakülte internet sayfası, duyurular vb. konularda bilgileri içeren programa 1. sınıf öğrencileri yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

Oryantasyon programı Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY’ın açılış konuşması ile başladı. Dekan ERBAY konuşmasında Hukuk Fakültesini kazanan öğrencileri tebrik ederek, başarılı bir akademik yıl temennisinde bulundu.

Program Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ’in konuşması ile devam etti. Doç. Dr. Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ konuşmasında Hukuk Fakültesini kazanan öğrencileri kutladı ve idare olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Konuşmada ayrıca fakültenin kısa süre içerisinde elde ettiği başarılı ve kaliteli çalışmalar hakkında da bilgi verildi.

Öğrencilere Üniversitemizi ve Hukuk Fakültesini tanıtıcı ayrıntılı sunum ve bilgilendirme ise Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ tarafından gerçekleştirildi.

Oryantasyon programı, soru-cevap kısmının ardından yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve güzel geçmesi dilekleri ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.