HASAN AYDIK A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HASAN AYDIK A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HASAN AYDIK A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP il başkanığında yapıtığı basın toplantısıyla a.adaylığını açıklayan Aydık konuşmasında;

İl başkanım,milletvekilim,ilçe başkanım,Büyükşehir Belediyesi meclis başkan vekilim,Süleymanpaşa belediye meclis üyelerimiz,demokrasimizin temel taşları olan muhtarlarımız,basınımızın değerli emekçileri,Cumhuriyet Halk Partimizin emektar mensupları ve siz çok değerli katılımcılar..Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklama toplantımıza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.

Tanımayanlar için ilk olarak kendimi tanıtmak istiyorum

1977 yılı Tekirdağ doğumluyum.Eğitim hayatıma Osmanlı köyü ilkokulunda başladım,Süleymanpaşa ilkokulundan mezun oldum.

50 .yıl ortaokulundan sonra,Tekirdağ Tuğlacılar Lisesinde lise eğitimimi tamamladım.

Ardından Balıkesir üniversitesi Necatibey eğitim fakültesi tarih öğretmenliği bölümünden mezun olarak

Kocaeli şehrimize Tarih öğretmeni olarak atandım.

Kısa dönem askerliğin ardından kendi isteğimle öğretmenlik mesleğinden ayrıldım.

Çiftçilik  yaparak hayatımı kazanıyorum.

Karacakılavuz damadıyım.Eşim ilkokul öğretmeni.

İlke isminde lise öğrencisi bir kızım var.

Kitap okumayı, seyahat etmeyi ,yürümeyi ,yüzmeyi  seviyorum.

19 yıl önce Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldum.

Bu süre içerisinde 1 dönem il başkan yardımcılığı

1 dönem ilçe başkan yardımcılığı 2 dönem il başkan vekilliği görevlerinde bulundum.

Edindiğim tecrübeler doğrultusunda artık yeni bir sayfa açma zamanının gelmiş olduğuna inanıyorum.

Şimdi neler yapmamız gerektiğine,neler yapacağımıza gelelim.Genel hatlarıyla,ayrıntıya girmeden kısaca bahsetmek istiyorum.

Derde deva olmak,insanlara dokunmak,sorunlara çare olmak için ÇALIŞACAĞIZ.

Belediye envanterini çıkardıktan sonra öncelikli hedeflerimizi belirleyeceğiz,çok önemli olmayan büyük projeler yerine acil yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşacağız.

Bizleri bekleyen büyük bir deprem gerçeği var.

İlçemizdeki yapı stoğunun,stoğun kalitesinin,riskli alanların,binaların raporlanmasını sağlayarak,hızlı bir şekilde çözüm projeleri üreteceğiz.

Büyükşehir belediyemizin konuyla alakalı çalışmaları var,zaman kaybetmeden gerekli güncellemeler yapılarak kentsel dönüşüm ve planlama,arazi kullanımı,yapıların denetlenmesi,halkın bilinçlendirilmesi,gerek kısa vadede,gerekse uzun vadede tüm tedbirlerin alınması şarttır ve acildir.

Büyükşehir belediyesi,Tekirdağ valiliği ve birimleri,meslek odaları,sivil toplum kuruluşları,Namık Kemal üniversitesinin katkılarıyla bir deprem master planı yapılmalıdır.

Şehrimizde yaşadığımız ulaşım ve trafik sorununu çözmek için pratik çözümler bulacağız.Yeni yolların yapılması yanında,mevcut seçeneklerden,uygun olan ulaşım araçlarını sisteme dahil ederek alternatifler üreteceğiz.

Şehrin ekonomisinin canlandırılması için,karşılaşılan sorunları çözmek,gerekmektedir.Çözümün parçası olacağız.

Süleymanpaşa görünüşte bir sahil kenti,ancak buna rağmen halk olarak denizden kopuk bir hayat sürmekteyiz.Sahil şeridimize yapılan depolar,devlet binaları deniz ile bağımızın daha da kopmasına sebep oldu,maalesef buna engel olamadık.

Seyahat etmeyi sevdiğimi söylemiştim.Ülkemin tamamına yakınını,20 küsür ülkede onlarca şehri görme,gezme fırsatı buldum.

Seyahatlerimi genelde bir rehber arkasında değil,tek başıma gerçekleştirdim.

Onlar gibi yaşadım,toplu taşımalarını kullandım,sabah erken saatlerde boş sokaklarını,parklarını,yollarını fotoğrafladım,notlar tuttum,şehrin işleyişini gördüm.

Bu seyahatler benim dünya görüşümün,bakış açımın,ufkumun gelişmesi için kendime yaptığım yatırımlar oldu.

Varna da,Kavala da,Dikili de Çanakkele de denizin kullanımını gördükten sonra bizim şehrimizde niçin olmasın diye her zaman kafa yorum.

Velinimetimiz olan denizden,mavi gözlü şehrimizin daha fazla yararlanmasına imkanlar hazırlamalıyız.

 

 

 

 

 

Turizm potansiyelimiz çok yüksek,bu potansiyeli yakalayabilmek için tanıtımımızın,kent imajımızın güçlendirilmesi gerekmekte.Festivalimizi bir Pazar görünümünden çıkararak,daha çok fuar havasının olmasını sağlamalıyız.

Süleymanpaşa mıza yakışan işletmeler kurmalı,olanların da kalitesini arttırmalıyız.

Yaşam kalitemizi yükseltmek,kültür,sanat,spor aktivitelerini yaygınlaştırmak Süleymanpaşamızı bir çekim merkezine dönüştürecektir.

Bakıma muhtaç engellilerimizin,yaşlılarımızın ve ailelerinin hayat standartlarının yükseltilmesiyle ilgili çalışmalar yaparak,hayatın akışına rahatça karışmaları sağlamalıyız.SAĞLAYACAĞIZ..

Çocuklarımız için kreş,yaşlılarımız içinse huzurevi eksikliği gerçekten önemli bir sorun,vakit kaybetmeden bu problemi çözmeliyiz..ÇÖZECEĞİZ..

Gençlerimizin eğitim,spor,sosyal destek ihtiyaçlarını karşılayacağız.Milli eğitim bakanlığı,aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı ,emniyet müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde hareket ederek,gençlerimizi uyuşturucu illetinden uzak tutmak adına bir birim kuracağız,onları yalnız bırakmayacağız.

Okullar bölgesine bir kütüphane kazandıracağız.

Bir diğer konu mülteciler konusu.İlçemizde ikamet eden sığınmacıların kontrolünü,denetimini elden bırakmayacağız.Yaşanılabilecek sorunlar için gerekli önlemleri,diğer kamu kuruluşları ile birlikte  alacağız.

Neticede mali disiplin ile beraber halka hesap veren şeffaf,adil bir yönetim anlayışı ile Süleymanpaşamızı

Süleymanpaşalılar  yönetecek.Mahalle mahalle toplantılar yaparak,tartışarak sorunları hep beraber çözeceğiz.

Karakterli,kabiliyetli,liyakat sahibi,kibirden uzak,saygılı dinamik bir çalışma ekibiyle birlikte,ülkemizin kurucu değerlerine,kültürüne,cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan Cumhuriyet Halk Partimizin sosyal belediyeciliğini Süleymapaşamıza vaad ediyoruz.

Kendimiz için değil..kentimiz için

Hep birlikte ÇALIŞACAĞIZ

Hep birlikte BAŞARACAĞIZ

Hep birlikte KAZANACAĞIZ

Son olarak bizim bir borcumuz var,atalarımıza,çocuklarımıza,torunlarımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına,Cumhuriyete karşı borcumuz var.

İşimizi en iyi şekilde çalışarak bu borcumuzu ödeyeceğiz.

Buzdağının görünen yüzleri..Burada sizlerle olmak,benim için büyük bir onur.Bu onuru bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum.

Saglıklı,huzurlu,başarılı,mutluluk dolu günler diliyorum..

Sağ olun ..var olun…dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.